danutz- Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 am o problema cu nordmendeu meu cand il aprindeam se auzea un tacanit continuu iar imaginea aparea si dispareea odata cu ticaitul ala am gasit un picior de le fisa care nu mia avea cositor nici contactu acela asa ca am racaita acel conductor de pe placa si lam lipit piciorusul cu cositor de el acum tv-u cand se aprinde nu se vede nimic si se aude un sunet de parca ar fierbe ceva in el.Daca umblu la reglajele de pe piasa in care e bagata fisa (focus si inca cv) reusesc sa obtin o imagine cu putin timp in urma imaginea aparea si intuneca si disparea si tot asa . Ce parare aveti? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Nu stim exact ce TV este.Nu stim exact in ce zona e treaba asta.O poza cu zona unde era contactul ala aiurea ar ajuta sa ne dam cu parerea despre defectul asta. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Mai danutz , tu sti cati KV sunt "pe piasa in care e bagata fisa (focus si inca cv) " ? Ce "se aude un sunet de parca ar fierbe ceva in el " sunt descarcari de inalta tensiune . Ce'ar fi sa'ti gasesti tu altceva de joaca ? Link spre comentariu
danutz- Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Mai danutz , tu sti cati KV sunt "pe piasa in care e bagata fisa (focus si inca cv) " ? Ce "se aude un sunet de parca ar fierbe ceva in el " sunt descarcari de inalta tensiune . Ce'ar fi sa'ti gasesti tu altceva de joaca ? domnule leoncris da stiu cati kv sunt acolo ( pe un prieten la aruncat pe fereastra) contactu dezlipit era acolo pe placuta din spatele tubului , din acea piesa in care intra fisa are 2 puicioruse care nu mai aveau contactele bune deloc pe acelea leam refacut Link spre comentariu
ROBEERT Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 am o problema cu nordmendeu meu cand il aprindeam se auzea un tacanit continuu iar imaginea aparea si dispareea odata cu ticaitul ala am gasit un picior de le fisa care nu mia avea cositor nici contactu acela asa ca am racaita acel conductor de pe placa si lam lipit piciorusul cu cositor de el acum tv-u cand se aprinde nu se vede nimic si se aude un sunet de parca ar fierbe ceva in el. Daca umblu la reglajele de pe piasa in care e bagata fisa (focus si inca cv) reusesc sa obtin o imagine cu putin timp in urma imaginea aparea si intuneca si disparea si tot asa . Ce parare aveti? Parerea mea este ca trebuie sa dai mai multe detalii despre acest tv ( model, sasiu, integrate, etc ).Cam asta e. Link spre comentariu
danutz- Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 ok revin cu detali Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum