Cilibiu Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Am o unitate centrala dotata cu :procesor AMD 700MHZplaca video 64mbrami sdram 512placa video are agp,PCI,CNR si o mufa de tip vechise alimenteaza cu sursa normala atx nu cu athdd 20gbIntrebarea mea>>> vreau sa instalex windows xp , merge windows pe acest sistem?am luat hdd meu de 80gb cu windows sp2 instalat si nu booteaza.sa incerc sa instalez indows pe acest sitem? va merge?Eu cea ce vreau sa fac din el , este un mic server, care va avea o placa de captura 4 video, conectat la 4 camere video, doar ata, fara jocuri sau alte faze, iar care vreau sa mearga non stop! Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 care va avea o placa de captura 4 video,Depinde numai de placa de captura daca va merge sau nu, in general aceste placi de captura video pe PCI necesita chipset Intel pe placa de baza.Cum procesorul Dvs. e AMD, nu puteti avea un asemenea chipset pe placa de baza, ci numai un Via, Sis, sau un Nvidia. Deci, slabe sanse... Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Mersi mult, asta ca sa stiu daca il vand sau il til!Mersi mult de sfat!Nu stiu ce cere placa de captura, inca nu am luato, am zis ca sa fac rost de unitate in primul rand!Dar de ce necesita numai INTEL?Normal nu ar trebuie sa mearga pe orice unitate care ruleaza windowsul? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Cam 90% din placile de captura necesita placa de baza cu chipset Intel, probabil producatorul placii de captura s-a gandit sa simplifice chip-ul de pe placa pt. a-l eficientiza, introducand in acesta numai instructiuni recunoscute de Intel, pe considerentul ca e destinat unei aplicatii profesionale(supravegherea video) si in astfel de aplicatii rar se intalneau sisteme cu procesor AMD.Cat despre faptul ca nu v-a bootat Windows-ul de pe acel hard, e absolut normal, acel PC pe care il aveati functional, poseda alt chipset, diferit total de chipsetul acestui sistem. De instalat windows-ul pe acest sistem cu Duron700/512/20GB va merge fara probleme, insa placa de captura video ramane de vazut... Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 intradevar cipsetul este VIA, iar pe sistemul meu actual este SIS.Deci cam nasol, pe sistemul actual care are SIS dar intradevar am procesor INTEL p4 HT, este posibil sa mearga? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Din ce-am constatat eu, nu CPU decide, degeaba e Intel, ci este important ca chipsetul sa fie tot Intel. De incercat, puteti incerca.Insa SIS este chiar un chipset al naibii de slab(saracacios ca instructiuni), deci mici sanse! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Mersi foarte mul de ajutor si sfaturi!Decizia mea este ca voi vinde unitatea pe componente, ma refer la cea cu procesor AMD!Si voi cauta alta care sa contina chipset Intel! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Am gasit placa asta de baza >>>Placa de baza INTEL DG41RQ RAISIN CITY care are denumirea de Intel, chipset INTEL si placa video tot INTEL, suport P4 adik procesorul care il am!Ce parere ai despre ea ca pretul este destul de mic! Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Daca CPU pe care il aveti e pe socket LGA775, e ok, placa e decenta. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Da procesorul este pe LGA775!Mersi mult de sfat!Deja am scos componentele la vanzare! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Pai atunci de ce sa nu mearga dar este diferen doar de 100mhz?Placa de captura de care este, ceva detali! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum