raduhoria12 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Cum se poate activa alarma interna a uch de logan? Ce componente lipsesc din uch si unde vin legate? Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Cum se poate activa alarma interna a uch de logan? Ce componente lipsesc din uch si unde vin legate?Se poate activa simplu, cu un sw diagnoza specific Reno, stie toata lumea cum il cheama.Intr-adevar lipsesc citeva componente din UCH dar cu schema de conectare a UCH din schemele de Logan si cu ceva experienta in electronica nu e mare lucru sa-l upgradezi cu componentele lipsa ( nu sint multe, niste R-uri, 1 sau 2 Trz, in sfirsit, maruntisuri ).Nu am inteles insa de ce tii neaparat sa activezi acea ' panarama ' de alarma , doar pentru ca poate fi activata ? Nu-ti ofera nimic, nu protectie la soc, nu protectie ultrasonica, nu protectie perimetrica, doar la deschiderea usilor, nici macar pentru portbagaj sau capota motor.Pune-i mai bine o alarma ' adevarata ' cu senzori de toate felurile si va fi mult mai bine.Dar dreptul tau, sa-i faci la masina ce doresti, noi te ajutam ( s-o faci mai buna, nu s-o strici ! ) Link spre comentariu
raduhoria12 Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Vreau s-o activez,pentru simplul fapt ca daca as face-o eu nu costa nimic ca manopera, voi folosi doar cheia masinii si stiu ca s-ar putea adapta senzori de soc si de perimetru, inseriati cu contactorii de la usi. Cam astea ar fi motivele. Link spre comentariu
zetog Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Te pot ajuta eu. [email protected] Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Vreau s-o activez,pentru simplul fapt ca daca as face-o eu nu costa nimic ca manopera, voi folosi doar cheia masinii si stiu ca s-ar putea adapta senzori de soc si de perimetru, inseriati cu contactorii de la usi. Cam astea ar fi motivele.Mi-am dat seama, asta vrea toata lumea, sa activeze alarma din inchiderea centralizata originala a masinii. Sa stii ca asta se poate face si cu o conexiune intre UCH si alarma ( activare - dezactivare pe firul de iesire din modulul de RF al alarmei, legatura cu UCH ). Ai inteles cam despre ce spun aici, greu in cuvinte, mai usor de facut practic. Se poate, eu am facut la o DSN fara alarma de serie dar cu inchidere centralizata, dar era cu UCBiC ( nu UCH ), cheie cu 1 buton RF. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum