Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help vopsirea unuei biciclete

stefanstudio

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady_marinescu

7

• cristian2009

5

• stefanstudio

4

• yo9hnf

3

Ar trebui sa se gaseasca la firmele care se ocupa de publicitate, mai ales cele care se ocupa de colantari auto.Mai precis pentru ce vrei sa o folosesti ca sa stim unde sa iti sugeram.

Link spre comentariu

mergi la un atelier de infolieri auto,ar trebui sa aiba si colant transparent,facut tocmai pentru a proteja vopseaua,dar cred ca e cam scumpic asa.... :da

Link spre comentariu

Iese scump asa. Daca folosesti lac dupa vopsire e de ajuns. Exista chiar si lac foarte trezistent la lovituri dar este mai scump decat cel normal.Plus ca la folie se vor vedea imbinarile datorita profilului rotund al tevilor din care e facuta bicicleta. Si in imbinnarile alea se va strange praf si se va vedea urat.

Link spre comentariu

vopseaua auto este cea mai buna mai ales daca va fi acoperita de lac. autocolantele se dezlipesc si principalul inamic este praful si diferentele de temperatura din mediul ambiant, apropos...daca are cineva nevoie am eu de dat 2 roti complete -fata-spate de 28, cu totul, au si camere si cauciucuri, eventual si un cadru pentru ele cu foaie, etc la numai 70 lei..vreau sa scap de ele din casa :da

Link spre comentariu

Eu vreau sa protejez vopseaua originala a bicicletei. Ma gandesc ca lacul sa nu faca vreo reactie alergica la contactul cu vopseaua veche.

Link spre comentariu

Hai sa ma lamuresc si eu: vopseaua e aia originala a bicicletei. Pai in cazul asta, exista sanse foarte mici sa aiba nevoie de protectie suplimentara. Testat pe biciclete din '80 si ceva si din '90 si ceva. Niciuna nu are probleme cu vopseaua. Aia din '90 si ceva e mountain bike-ul meu care a suferit foarte multe la viata lui dar arata foarte bine.

Link spre comentariu

Asa se mai zgarie, dar tot nu o sa o vopsesti in curte cum a fost vopsita de fabrica. Daca ai avea acces la o vopsire in camp electrostatic se schimba treaba.

Link spre comentariu

Nu se schimba extraordinar de mult. Am vazut biciclete vopsite in camp electrostatic, aratau bine, ce-i drept dar stratul de vopsea era f subtire, mult mai subtire decat cel din fabrica.

Link spre comentariu

Intr-adevar e subtire, dar fiind si copt dupa, e mai tare, nu prea stiu cum sa explic.Din acest motiv si jantele se vopsesc in camp electrostatic. De fapt si masinile se vopsesc asa, alea sport, gen Ferrari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări