Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tester pt.tuburi la tv Plasma si LCD

Postări Recomandate

Va rog frumos,daca stie cineva,de unde as putea chizitiona un asemenea tester,sau o schema pt. a-l construi.Am vazut unul, dar mi se pare cam scump.Daca cineva stie cum se numeste in limba engleza si/sau germana.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dynky

3

• dan cod

3

• tehtronics

2

• nostrom

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe piata sunt doua feluri de testere(pentru lampi de LCD nu de plasma .plasma nu are asa ceva) la ora actuala unul zippy care este la cluj si TL1040 facut de HR care se gaseste in mai multye locuri.Eu le am pe ambele.Cel Zippy am reusit sa il desfac si in el este un invertot pentru un tub ata ca in plus mai are un comparator care citeste curentul consumat de tub.Cel de HR din pacate nu am reusit sa il desfac (pare lipit si mi-a fost frica sa nu ii rup carcasa fortand)dar banuiesc ca tot asa ceva este un invertor si o modalitate cde a urmari consumul.Dioferenta intre ele este ca cel Zippy testeaza legand la el ambele capete ale tubului(de fapt mufa tubului)iar cel de HR testeaza fara sa se scoata mufa din circuit.

Link spre comentariu

Multumesc,dar te rog spune-mi si o sursa unde le pot gasi si la ce pret?La Adelaida,un asemenea tester costa ,parca,490 Lei.

Probabil ca TL1040 este ala.Eu am dat mai mult pe el,L-am cumparat cand a aparut.Pretul de 490 de lei eu zic ca este bun ,nu cred sa fie undeva sub pretul asta.Poate cand vor face chinezii asa ceva.
Link spre comentariu

Multumesc,dar te rog spune-mi si o sursa unde le pot gasi si la ce pret?La Adelaida,un asemenea tester costa ,parca,490 Lei.

...acelasi model, la mivarom (mi...rom) cu 100RON mai ieftinDan are HR TL1040 original...asta din RO, nu stiu
Link spre comentariu

Eu am luat anul trecut de la Vitacom si sunt multumit de el... :da

Am dat in jur la 100ron..

Posted Image

HR-TL1040

100RON...sigur nu este vorba de 1000RON?!
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Posted Image

HR-TL1040

100RON...sigur nu este vorba de 1000RON?!
Da aveti dreptate imi cer scuze ptr postare incorecta ..acum am cautat factura si intradevar am dat 1058 ron .l-am luat pe firma si din aceasta cauza nu prea ma interesat pretul ....... :bataie
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Posted Image

HR-TL1040

A reusit cineva sa desfaca acest tester? Cu ce este echipat ? Are cineva schema ?

Multumesc,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări