dumitrescu_claudiu Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Daca ma poate ajuta cineva si pe mine cu un samsung s5230 care se blocheaza in timpul convorbirii !Ce trebuie facut schimbat softul sau ce? Si de unde as putea sa i-au un astfel de soft!? Link spre comentariu
Vizitator gicad1 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 ai o posibilitate cu multiloader luat de pe net, dar iti recomand service gsm, pot aparea probleme Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Tin sa precizez ca i-am dat si reset factory si degeaba! Zici ca e cam ''mofturos''? Link spre comentariu
strombi Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Am si eu vreo 2 telefoane si sunt tare zapacite adica la unu din ele sa dus ecranu mergea decat jumate la al doilea intram in meniu si nu mai iese nici dal dracu,La ala cu ecranu i-am luat alt touch si la celalalt am fost la un GSM si mia schimbat softul.Vad ca acum merg bine dar sa vedem pt cat timp...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum