Vizitator madalin_xl Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 rascolind prin dulap am gasit un vumetru de magnetofom kashtan 2,cel cu vumetru cu tuburi nixie,ma intereseaza daca are cineva o schema sa-l pot pune in functiune pentru ca nu stiu la ce tensiuni se alimenteaza si ep ce pini Link spre comentariu
misu_imv75 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 http://i53.tinypic.com/2ytwu4i.jpg Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 din cate am vazut eu este kashtan 1.......nu cumva este cu vu-metru pe ac?pe mine ma intereseaza kastan cu vumetru cu tuburi nixie Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 din cate am vazut eu... nu cumva este cu vu-metru pe ac? Se pare ca nu ai vazut prea multe... Chiar te-ai uitat pe schema? Stii sa buchisesti o schema? Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Are cineva schema magnetofonului rusesc 'KASHTAN' varianta blak cu vu-metre pe ac??? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator licrimon2002 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 cel cu cu cu ac atat are schimbat, doar vu metrul. In rest sunt identuice kashta si kashtan1. Nu ma priceo sa postez poze, lasati mi un mail unde sa va trimit schema de la K1. Link spre comentariu
Pongo Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Schema solicitata o poti descarca de aici : http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=61392 Versiune black, VU-metru analogic Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 va multumesc respectuos pentru ajutor am si eu unul si vreau sa il pun la punct ca a inceput sa fasaie!Si inca ceva se poate pune un cap de readare de la un majak 205? Link spre comentariu
Vizitator licrimon2002 Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 capul majak/kashtan este acelasi Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 am intrebat ca la aspect arata diferit. Link spre comentariu
Pongo Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Da, in principiu capul de inregistrare/redare de la Majak are caracteristici foarte apropiate de cele ale Kashtan-ului, dar nu identice. Majak - 6D24H40 Kashtan - 6D24H50. Difera in schimb modul de fixare a capului in montura: la Majak doua suruburi in partea superioara care se infileteaza in cap, la Kashtan un surub in partea superioara care preseaza capul in montura. Practic se poate schimba fara nici un fel de problema. Ai nevoie doar de rabdare pentru al regla. Un generator de frecventa si un osciloscop dublu spot te-ar ajuta foarte mult.Citeste lucrarea de mai jos, sper sa-ti fie de folos ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum