Vizitator zamfirescu2000 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Am si eu o mare rugaminte la voi ca sa ma ajutati :puteti sa-mi explicati si mie ca pentru un incepator schema de pe saitul http://mdcs.w.interia.pl/car100w/car100w.html nu o inteleg si tradusa de google este dezastru nu inteleg mai nimic, va rog mult. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 tipu' a modificat o sursa de pc atx în invertor auto, alimentat la 12 volţi, să scoată +/- 30 de volţi, cu care să alimenteze un subwoofer cu TDA-ul ăla jmeker de care sunt pline geniusurile...dacă invertorul te interesează, caută la alimentatoare, sunt 2 sau 3 topice pe subiectul modificării surselor atx ca invertoare de maşină, sau care să scoată alte tensiuni la ieşire în afară de cele "default".şi o sugestie: google translate e praf la traducerea din orice limbă în limba română.încearcă o traducere din polonă în engleză, lucrurile vor fi mult mai clare... presupunând că ştii engleza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum