bamwels Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 am urmatoarea schema: http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=81 am 2 condensatori de 0.22uF Tant. din cate am citit pe internet acesti condensatori sunt polarizati, insa nici in schema nici pe layout nu imi apare asa ceva. si acum intrebarea:sunt polarizati? daca da cum ii pot monta? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Pentru valori pana in 4,7uF eu unul nu folosesc nici un fel de tip de electrolitici, e absurd, nu fac productie de serie, sa se simta pretul fata de nepolarizati MKP/MKT-ceea ce va si sfatuiesc-nu va chinuiti cu electrolitici bolnaviciosi, care oricat ar fi de buni, au pierderi imense fata de MKP/MKT. Puneti din astia, sunt fara moarte: Link spre comentariu
Kytan666 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 si eu merg pe acceasi idee spitfire , dar problema e si de volum cateodata ca un 4,7uF mkp e "cat china" fata de un electrolitic la acceasi tensiune ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum