andreidaniel Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Ce v-a placut acum 11ani?Cam ce ascultati?Mie unul imi placea Andre .Inca si in ziua de azi mai ascult.A fost ceva care mi-a placut foarte mult.Si in liceu ascultam.Cu greu am facut rost de melodii.La sfarsitul clasei a 8-a in 2003 o colega imi facuse o copie dupa o caseta..dar vremurile s-au mai schimbat,deck-ul c'est bule..caseta intre timp cam la fel..chiar nici nu stiu daca mai exista..mai ales ca in 2005 a avut loc o renovare completa a apartamentului si o mica schimbare in ceea ce priveste recompartimentarea,iar in acea vara am stat la bunica..ca vai de mine..doar cu un pc si o statie..cat taraboi a fost pt acel calculator AMD K6-II.Am gasit o parte din piese pe odc la vremea aia,altele mi le-a dat un amic si altele de la alt amic.Tin minte ca intr-a 11a inca mai mergeam cu HDD-ul meu la el pt ca din cei 80GB mie acel pc nu-mi vedea decat cu limitare maxim 32GB si la scurt timp mergeam la el si faceam schimb de piese..si tin minte ca mi-am facut 21 de CD-uri atunci cu muzica romaneasca si straina in toamna anului 2005 A fost o muzica buna pot spune..fata de ce este acum la radio..cand multi artisti traduc versurile romanesti in engleza si nu ies extraordinere (vezi Akcent,Alexandra Stan,Dj Sava and Raluca s.a.).Sa nu ii uitam pe cei de la Hi-Q care au fost de asemenea draguti,3 Sud Est..actual Laurentiu Duta,O-zone care de asemenea s-au bucurat de un succes chiar daca a fost pe scurt timp.La fel si ASIA Nici N&D n-a fost rau.In ziua de azi muzica romaneasca prea ok nu prea mai e (contemporana)decat..Iris,Directia5,Holograf..cam slabut.Cel mai rau mi-a parut ca in 2000 s-a fost intamplat a fi concert la Mamaia cu Andre seara de la 22.30 si nu a vrut tata sa ma duca..din cauza sora-mii mai mica :cry: iar cam dupa 1an..2 trupa s-a destramat.De ce ce e bun trebuie sa fie sortit disparitiei? Link spre comentariu
suat Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 da-i pe pro fm si ai acolo un ditama playlistu cu posturi de radio pro fm cu toate genurile Link spre comentariu
augustin87r Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Mie mi-a placut intotdeauna rock'n`roll, country, rock. Cand am facut rost de internet dial-up stateam noaptea (era ieftin) sa caut despre pionierii rock`n`roll si abia faceam rost de melodii. Cu mari eforturi,am cumparat cateva cd-uri si casete...Facusem rost de cateva postere cu Elvis, pe care le am si acum. Se intampla in jur de 2000-2001.Din muzica romaneasca nu prea m-au atras multi. Ascult si acum Phoenix, Banica, Iris, Tudor Gheorghe si cam pe toti care au avut talent real in spate nu strategii de marketing sau nevoia de a avea artisti. Multe melodii din vremea comunismului erau rebuturi, nu stiu cum nu se tot plictiseau sa le cante. Dupa revolutie s-a vazut ce talent au avut toti, timpul cerne valorile...Erau multe incercari penibile de a face muzica , unii au zdranganit ceva ani, altii au scos o melodie si gata... De regula nu ascult melodii ale caror versuri nu spun nimic , deci muzica noastra ma tine inca departe de difuzor. Cu atat mai mult acum cand e vorba de altceva, nicidecum de muzica...Exceptie de la versuri face muzica lui Gheorghe Iovu pe care o ascult cu mare placere...Prin clasa a 10-a ,adica prin 2003-2004 am descoperit mai profund jazz-ul si pot spune ca ma incanta , ma delecteaza , imi unge tot mecanismul... Link spre comentariu
andreidaniel Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Ce ziceti de Vangelis,Enya,ABBA,Lorenna McKennit,Yiruma,Ocarina,Blackmore's Night,Rednex? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 De ce ce e bun trebuie sa fie sortit disparitiei?Pentru ca Tot ce e bun tre sa disparahttp://www.youtube.com/watch?v=cODocYSNzSA Link spre comentariu
flomelomanul Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Genesis, Yes, Queen, Jethro Tull, Phil Collins, Vangelis, Jean Michel Jarre, Simple Minds, precum si muzica de opera (in special stilul belcanto din epocile clasica si premoderna- Mozart, Rossini, Donizzetti, Verdi). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum