Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

interfon ICPE / Betamex problema lipsa comunicatie

Vizitator miramax

Postări Recomandate

Vizitator miramax

salutam un interfon ICPE / betamex (cititor tag) iasi, brusc nu mai merge intercomunicatia si nici cand suni la cineva nu mai suna, si nici nu mai au ton posturile interioare, ???Am verificat in meniu, ca am codul de setari, si la AP este activat adica e fara punct. care o fi problema? din din setarile interfonului nu pare a fi problema.am fost indrumat sa verific niste tensiuni in sursa de alimentare. Sursa de alimentare este ICPE SAAC-03. notatiile la conexiuni sunt cu cifre.AM cautat schema la sursa asta insa e imposibil de gasit. A mai intalnit cineva problema asta. am si o poza insa sursa nu e aia , seamana, scrie icpe pe ea, model saac-03.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator miramax

problema rezolvata, am chemat o firma pana la urma, dar defectul era banal.era un fir intrerupt la clock care ducea la unitatea centrala. in caz ca cineva mai are problema asta sa stie ce are de facut.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator vasilechelmus

La mine nu functionraza posturile(toate 4)de la ultimul etaj.In Onesti nu mai exista firma care l-a montat si in ciuda tuturor eforturilor,nu am gasit nicio firma care sa ma ajute.M-ar interesa daca ai o schema de conexiuni sau orice alta documentatie.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări