sandugeorge316 Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Multumesc domnilor lazaroiu si blue pentru aprecieri.Sper sa va fac o surpriza la fel de placuta si la partea de carcasa si montaj final .Multumesc de asemenea pentru ajutorul pe care vreti sa mi-l oferiti in continuare. Link spre comentariu
VTP Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Problema e: ce zice 6P36S daca un crocodil o musca de motz?Si eu astept sa vad cum se comporta aceasta finala. Ce am facut cu PL 36 si PL 500 in SE lucrau frumos! De la 6P36S ma astept la un pas inainte, mai ales ca nu am avut transformatoare atat de bune.SUCCES! Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 @VTP.Sunteti constient ca pentru tuning-ul final ,fie ca vreti sau nu vreti am sa vin la dvs.Despre crocodil ....asta e .Nu am fise pentru anod. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Abia astept sa il finalizati si sa il ascultam ! Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Esti primul pe lista. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Cum suna? Aici nu prea vreau sa fac vre-un comentariu fiindca s-ar putea sa fiu subiectiv.Nu am mai ascultat pana acum un SE.Doar in copilarie la radio sau Tv.Mai detin un amp pe tuburi ,un Yarland cu EL 84 in PP.De trei zile de cand am facut montajul functioneaza nonstop.Parca nu prea imi vine sa il dezasamblez .Desi este doar un canal parca se aude mai bine dacat Yarland-ul stereo.Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva inpotriva configuratiilor PP,Doamne fereste!Dupa realizarea definitiva voi invita cativa forumisti la o auditie.Sunt persoane care au ascultat si realizat multe la viata lor si care pot sa-si faca o parere.Despre putere estimez un 6-7w/canal.Nu am nevoie de mai mult.Incintele mele au 92 dB asa ca este suficient.astept cu nerabdare auditia !!!! daca am loc pe acolo Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Toata lumea e bine venita .Berea o dau eu.Numai aveti putintica rabdare sa-l termin.Lucrez mai incet ,sunt si eu la inceput. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Traful de iesire are sctiunea de 11cm patrati iar traful de alimentare este realizat pe tole de la un traf de rubin .Sectiunea de 18cm.Trafurile realizate sunt excelent realizate. Lucrat curat si "ca la carte". Miezuri sanatoase Deja "talentul" in a construi VTP si horn la dovedit. Se pare ca nici pe partea de a construi singur un amplifiator pe tuburi nu vrea sa se dezica.Intr-adevar un canal este terminat, insa din cauza orei tirzii nu a mai fost timp e o mini auditzie .Urmaresc cu interes proiectul. Succes! Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 .................... Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 ................. Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Aveti incredere in C-urile I.P.R.S.? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Aveti incredere in C-urile I.P.R.S.?Da ,dece sa nu am ? Sunt nos ,fabricate in 1996.Cateva teste de sunet si masuratori de tensiuni si curenti. Link spre comentariu
blue Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Felicitari d-le, iata un amplificator gindit bine si executat excelent, o nota mare de la mine Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Aveti incredere in C-urile I.P.R.S.?acei condensatori sunt mult mai buni decit jucariile de azi ,vorbesc de cei foarte ieftini,care se gasesc cu pretul de 2..5 lei/buc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Aveti incredere in C-urile I.P.R.S.?Da ,dece sa nu am ? Sunt nos ,fabricate in 1996.Cateva teste de sunet si masuratori de tensiuni si curenti.imi plac trafurile de iesire,cred ca la ce "fier" este acolo vor reda foarte bine frecventele joaseimi place filtrajul tensiunii anodice ,separat pe fiecare canal in parte,cea mai buna solutie pentru o diafonie buna intre canalele stinga/dreaptaun SE bine construit si conceputfelicitari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum