Vizitator Malin1 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Am un mause Glaser X657D de la A4TECH si fara nici un motiv a luat-o razna. Adica,misc de el sus jos el merge in stanga si in dreapta monitorului. Misc de el stanga dreapta el merge sus jos. O fi baut apa dupa lupul ala care manca iarba . Va rog sa ma ajutati sa-l readuc pe drumul cel bun , n-as vrea sa-i aplic tratamentul asta . Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Desfa'l si sufla'l de praf, vezi sa nu ai vreun fir de par sau vreo scama intre LED si senzorul optic. Link spre comentariu
Vizitator Malin1 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Desfa'l si sufla'l de praf, vezi sa nu ai vreun fir de par sau vreo scama intre LED si senzorul optic.Procedat intocmai dar se incapataneaza sa reactioneze invers. Cu "autopsia' nu am rezolvat , astept alte sfaturi. Link spre comentariu
idm_luci Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 undeva in setarile de la mouse trebuie sa ai un reglaj exact pentru problema ta , nu mai stiu exact cum ii zice dar ultima data cand am vazut asa ceva era un ecran in care zicea sa muti mouse-ul in directia unui delfin care sare din apa si daca cumva mutai in stanga sau dreapta si dadeai si k o lua mouse-ul pe aratura.incearca in CP la hardware / mouse pe la toate chestiile de acolo.SIgur e din driver si setari , nu are mouse-ul nimik. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Daca'l lasi nemiscat,pleaca cursorul singur ? Link spre comentariu
Vizitator Malin1 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Daca'l lasi nemiscat,pleaca cursorul singur ?Nu , daca-l las nemiscat prinde radacini. Nu se misca decat la comanda . Singura lui problema este ca are reflexele inverse. Misc la stanga se duce in sus, misc dreapta pleaca jos, misc sus pleaca dreapta si misc jos pleaca stanga. Sa incerc sa ma setez eu dupa el? Glumeam. Astept in continuare sfaturi. Multumesc celor ce au incercat sa ma ajute :smt103: Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Incearca un alt soarice si vezi ce face. Link spre comentariu
Vizitator Malin1 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Incearca un alt soarice si vezi ce face.Am pus altul, de fapt cel nebun e pe dreapta de ceva vreme dar voiam sa-l folosesc si pe acesta. Alt mause merge pe PC de aceea cred ca nu din setari e problema. Link spre comentariu
idm_luci Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 prietene mi se pare ca acest mouse are ceva soft prin care programezi si butoanele programabile , acolo e buba.face doar el pentru ca probabil doar pe el in recunoaste softul lui si lucreaza dupa cum e setat. Link spre comentariu
Vizitator Malin1 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Ai dreptate in ce priveste softul. Are un soft special pentru el dar acel soft il am instalat doar pe PC. Am incercat mause-ul atat pe desktop cat si pe laptop. Pe ambele face la fel. Pe laptop nu i-am instalat pachetul sau (drivere si utilitare) , l-am lasat cum l-a gasit OS-ul. Naiba sa-l ia ,cred ca am sa-l donez nepotelului meu , arata perfect agatat dupa bicicleta sa Link spre comentariu
kodor2001 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Poate ca soarecu' respectiv isi salveaza in "creierul propriu" setarile facute cu acel soft...si le ia cu el oriunde este pus Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 misc de el sus jos el merge in stanga si in dreapta monitorului. Misc de el stanga dreapta el merge sus josInseamna ca sunt inversate axele x si y ale acelui mouse. Link spre comentariu
Vizitator Malin1 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 misc de el sus jos el merge in stanga si in dreapta monitorului. Misc de el stanga dreapta el merge sus josInseamna ca sunt inversate axele x si y ale acelui mouse.BINGO ! Dar cine le-a inversat nene ca n-a umblat nimeni la el. A luat-o pe campii dintr-o data. Cum se schimba axele alea? Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Nu are un conector in interior? Link spre comentariu
Vizitator Malin1 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Ba da. Sa incerc sa-l inversez pe ala? Il bag in operatie apoi revin cu raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum