Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A inebunit mause-ul.

Vizitator Malin1

Postări Recomandate

Vizitator Malin1

Am un mause Glaser X657D de la A4TECH si fara nici un motiv a luat-o razna. Adica,misc de el sus jos el merge in stanga si in dreapta monitorului. Misc de el stanga dreapta el merge sus jos. O fi baut apa dupa lupul ala care manca iarba :rade: . Va rog sa ma ajutati sa-l readuc pe drumul cel bun , n-as vrea sa-i aplic tratamentul asta :sparge: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• idm_luci

2

• kodor2001

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Malin1

Desfa'l si sufla'l de praf, vezi sa nu ai vreun fir de par sau vreo scama intre LED si senzorul optic.

Procedat intocmai dar se incapataneaza sa reactioneze invers. Cu "autopsia' nu am rezolvat , astept alte sfaturi.
Link spre comentariu

undeva in setarile de la mouse trebuie sa ai un reglaj exact pentru problema ta , nu mai stiu exact cum ii zice dar ultima data cand am vazut asa ceva era un ecran in care zicea sa muti mouse-ul in directia unui delfin care sare din apa si daca cumva mutai in stanga sau dreapta si dadeai si k o lua mouse-ul pe aratura.incearca in CP la hardware / mouse pe la toate chestiile de acolo.SIgur e din driver si setari , nu are mouse-ul nimik.

Link spre comentariu
Vizitator Malin1

Daca'l lasi nemiscat,pleaca cursorul singur ?

Nu , daca-l las nemiscat prinde radacini. Nu se misca decat la comanda . Singura lui problema este ca are reflexele inverse. Misc la stanga se duce in sus, misc dreapta pleaca jos, misc sus pleaca dreapta si misc jos pleaca stanga. Sa incerc sa ma setez eu dupa el? :scarpin Glumeam. Astept in continuare sfaturi. Multumesc celor ce au incercat sa ma ajute :smt103:
Link spre comentariu
Vizitator Malin1

Incearca un alt soarice si vezi ce face.

Am pus altul, de fapt cel nebun e pe dreapta de ceva vreme dar voiam sa-l folosesc si pe acesta. Alt mause merge pe PC de aceea cred ca nu din setari e problema.
Link spre comentariu

prietene mi se pare ca acest mouse are ceva soft prin care programezi si butoanele programabile , acolo e buba.face doar el pentru ca probabil doar pe el in recunoaste softul lui si lucreaza dupa cum e setat.

Link spre comentariu
Vizitator Malin1

Ai dreptate in ce priveste softul. Are un soft special pentru el dar acel soft il am instalat doar pe PC. Am incercat mause-ul atat pe desktop cat si pe laptop. Pe ambele face la fel. Pe laptop nu i-am instalat pachetul sau (drivere si utilitare) , l-am lasat cum l-a gasit OS-ul. Naiba sa-l ia ,cred ca am sa-l donez nepotelului meu :freaza: , arata perfect agatat dupa bicicleta sa :da

Link spre comentariu

misc de el sus jos el merge in stanga si in dreapta monitorului. Misc de el stanga dreapta el merge sus jos

Inseamna ca sunt inversate axele x si y ale acelui mouse.
Link spre comentariu
Vizitator Malin1

misc de el sus jos el merge in stanga si in dreapta monitorului. Misc de el stanga dreapta el merge sus jos

Inseamna ca sunt inversate axele x si y ale acelui mouse.
BINGO ! :101 Dar cine le-a inversat nene ca n-a umblat nimeni la el. A luat-o pe campii dintr-o data. Cum se schimba axele alea? :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări