Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CAPACIMETRU UT601

nicuschiopu

Postări Recomandate

daca are cineva acest aparat vreau sa stiu daca se pot masura condensatorii in circuit ca am gasit la firma un ESR-PR3 si spun in datele tehnice ca se pot masura condensatorii direct in circuit fara a fi scosi de pe placa va multumesc si astept un raspuns

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

2

• Relav

1

• Spitfire

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

UT601 digital multimeter UT601 provided by the Xing Chuang Li Gao :rade: nu poate masura condensatorii in circuit, numai un ESR-metru poate face asta(si acesta in niste limite firesti).

Link spre comentariu

daca are cineva acest aparat vreau sa stiu daca se pot masura condensatorii in circuit ca am gasit la firma un ESR-PR3 si spun in datele tehnice ca se pot masura condensatorii direct in circuit fara a fi scosi de pe placa va multumesc si astept un raspuns

Nu inteleg ce legatura este intre UT601 si ESRPR3?UT601 este un multimetru iar ESR PR3 cum ii zice si denumirea este un ESRmetru.Cu UT e clar ca nu puteti citi in circuit si nici nu ajuta cu mare lucru.Cu ESR PR3 care il am si eu puteti masura ESRul condensatoarelor in general electroliticele(dar ESR PR3 merge cam de la 47nF in sus)direct in circuit.Asta spune despre uzura condensatorului si despre calitatea lui.
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări