nicuschiopu Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 daca are cineva acest aparat vreau sa stiu daca se pot masura condensatorii in circuit ca am gasit la firma un ESR-PR3 si spun in datele tehnice ca se pot masura condensatorii direct in circuit fara a fi scosi de pe placa va multumesc si astept un raspuns Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 UT601 digital multimeter UT601 provided by the Xing Chuang Li Gao nu poate masura condensatorii in circuit, numai un ESR-metru poate face asta(si acesta in niste limite firesti). Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 daca are cineva acest aparat vreau sa stiu daca se pot masura condensatorii in circuit ca am gasit la firma un ESR-PR3 si spun in datele tehnice ca se pot masura condensatorii direct in circuit fara a fi scosi de pe placa va multumesc si astept un raspunsNu inteleg ce legatura este intre UT601 si ESRPR3?UT601 este un multimetru iar ESR PR3 cum ii zice si denumirea este un ESRmetru.Cu UT e clar ca nu puteti citi in circuit si nici nu ajuta cu mare lucru.Cu ESR PR3 care il am si eu puteti masura ESRul condensatoarelor in general electroliticele(dar ESR PR3 merge cam de la 47nF in sus)direct in circuit.Asta spune despre uzura condensatorului si despre calitatea lui. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 va multumesc mult pentru detalii am inteles cum e cu esr-pr3 o zi buna va doresc. Link spre comentariu
Relav Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Ca sa nu mai deschid alt topic. Are cineva schema aparatului din titlu? As avea nevoie de ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum