Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare router cu limitare banda

claudio

Postări Recomandate

Salut,Am nevoie de un router, care are optiunea de limitare de banda, deoarece cand cineva din retea trage de pe torrent mananca toata banda.Deasemenea sa stie pppoe pentru interfata WAN.Va fi pentru o retea de bloc, cu max 20 abonati, ISP este RDS.In concluzie nu vreau ceva ieftin, ci ce este mai bun!As avea inca o intrebare in afara subiectului de mai sus:Pentru a da acces prin pppoe am nevoie neaparat de un server pppoe, sau exista solutii prin router?In caz contrar, care ar fi cea mai potrivita varianta pt a controla accesul la internet?Exemplu: IP static + MAC?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

1

• yo9hnf

1

• claudio

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

-OpenWRT (defapt orice router) stie PPPOE.-OpenWRT stie sa blocheze accesul manual dupa MAC/IP-Cauta pe net sa vezi daca poti limita cu OpenWRT accesul la banda. TVICOL de pe forum are niste routere WL-500g care folosesc OpenWRT (linux). Incearca sa iei legatura cu dansul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări