Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Download gratis programe

norm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• todorovicm

9

• Dell vostro

5

• florinellll

4

• mercenarx

3

Vizitator nmgaby21

Voi fi scurt si la obiec :da t. Daca nu aveti un program si nu aveti timp sa-l luati de pe net sau nu l-ati gasti trimiteti-mi un email la adresa [email protected] sau [email protected] sau pe mesaj privat pe acest forum. Va rog ca in email sa specificati pentium-ul si Windows-ul computerului dvs :aplauze .Programul il veti primi dupa cum doriti dvs :dans: .(pe mail sau pe mesaj privat).Inca ceva , computerul meu dispune de ESET NOD32 ANTIVIRUS :da deci programele nu pot avea virus :101 i.

Merg pe principiul similia similibus dacă medicamentele umane nu fac decât să te omoare mult mai dureros decât fără ele, eu că de un an de zile fără antiviruși și alte prostii de acest gen nu am probleme cu funcționarea corectă a pc-lui. Virușii și bolile se iau datorită folosirii necorespunzătoare a agregatului, vrem să hack-uim/furăm, să crăck-uim/mințim, și așa vin virușii/bolile grămadă, antivirușii/soluțiile software sunt create pentru business, iar medicamentele pentru opresiune.

Te rog eu, să nu mai zici la nimeni că dacă ai nu știu ce antivirus, nu ai probleme în pc.

Link spre comentariu

Voi fi scurt si la obiec :da t. Daca nu aveti un program si nu aveti timp sa-l luati de pe net sau nu l-ati gasti trimiteti-mi un email la adresa [email protected] sau [email protected] sau pe mesaj privat pe acest forum. Va rog ca in email sa specificati pentium-ul si Windows-ul computerului dvs :aplauze .Programul il veti primi dupa cum doriti dvs :dans: .(pe mail sau pe mesaj privat).Inca ceva , computerul meu dispune de ESET NOD32 ANTIVIRUS :da deci programele nu pot avea virus :101 i.

Merg pe principiul similia similibus dacă medicamentele umane nu fac decât să te omoare mult mai dureros decât fără ele, eu că de un an de zile fără antiviruși și alte prostii de acest gen nu am probleme cu funcționarea corectă a pc-lui. Virușii și bolile se iau datorită folosirii necorespunzătoare a agregatului, vrem să hack-uim/furăm, să crăck-uim/mințim, și așa vin virușii/bolile grămadă, antivirușii/soluțiile software sunt create pentru business, iar medicamentele pentru opresiune.

Te rog eu, să nu mai zici la nimeni că dacă ai nu știu ce antivirus, nu ai probleme în pc.

Papusa mica, cati ani ai matale?

Zici tu ca medicamentele sunt facute pentru "opresiune" .

Ia sa ii spui tu unuia care sufera de :hipertensiune arteriala sau diabet dar si mai bine unuia care se lupta cu parkinsonul ca medicatia nu este necesara sa vezi ce raspuns primesti.

La gradinita ar fi bine sa discutati despre trenulete !!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Vizitator nmgaby21

Zici tu ca medicamentele sunt facute pentru "opresiune" .Ia sa ii spui tu unuia care sufera de :hipertensiune arteriala sau diabet dar si mai bine unuia care se lupta cu parkinsonul ca medicatia nu este necesara sa vezi ce raspuns primesti.La gradinita ar fi bine sa discutati despre trenulete !!!!!!!!!!!!! :sparge: fiecare cu ce știe :freaza:1.tata s-a vindecat de hiper-tensiune arterială fără medicamentele Dvs. prea sfinte și dragi;2.un prieten de-al lui s-a vindecat de cancer pe intestinul gros (3 bube canceroase, citostatice câte 2 pe zi) s-a vindecat în aceeași metodă;3. Prejudecățile sunt pentru cei slabi, vârsta nu are granițe în viață.Multă stimă domnule Florin, să vă dea Dumnezeu doar medicamente până vă vindecați. Pentru mine acele medicamente reprezintă otravă, vă recomand să citiți cartea „Vaccinarea, eroarea medicală a secolului”.Îmi cer scuze de off topic.

Link spre comentariu

Propun deschiderea unui topic (daca nu este deja si nu l-am gasit eu :jytuiyu ) in care sa fie enumerate softurile free (gratuite) care sa fie utile oricarui utilizator de PC, specificat la ce sunt bune si de ce sunt bune. Oricum se pune accent din ce in ce mai puternic pe urmarirea si combaterea pirateriei. Hai sa facem o lista utila cu softuri gratuite care stim ca i-si fac treaba cum trebuie. Doar ca va trebui ca moderatorii sa fie foarte "activi" si sa nu lasam orice aberatie de program inutil sa apara in lista, iar cei care posteaza sa descrie exact la ce e bun softul, de ce e bine sa i-l folosim, un link valabil de download, eventual pagina producatorului. Ce ziceti de ideea asta?

Link spre comentariu
Zici tu ca medicamentele sunt facute pentru "opresiune" .

Ia sa ii spui tu unuia care sufera de :hipertensiune arteriala sau diabet dar si mai bine unuia care se lupta cu parkinsonul ca medicatia nu este necesara sa vezi ce raspuns primesti.

La gradinita ar fi bine sa discutati despre trenulete !!!!!!!!!!!!!

:sparge: fiecare cu ce știe :freaza:

1.tata s-a vindecat de hiper-tensiune arterială fără medicamentele Dvs. prea sfinte și dragi;

2.un prieten de-al lui s-a vindecat de cancer pe intestinul gros (3 bube canceroase, citostatice câte 2 pe zi) s-a vindecat în aceeași metodă;

3. Prejudecățile sunt pentru cei slabi, vârsta nu are granițe în viață.

Multă stimă domnule Florin, să vă dea Dumnezeu doar medicamente până vă vindecați. Pentru mine acele medicamente reprezintă otravă, vă recomand să citiți cartea „Vaccinarea, eroarea medicală a secolului”.

@florinellll spune:

Îmi cer scuze de off topic.

Tu faci parte din aia care spun :lumea inainte traia mai mult.

La nivel de malul santului ai dreptate ,insa daca vorbim din punct de vedere stiintific avem urmatoarele date:

In evul mediu speranta de viata era de 30 de ani .

In mileniul 3 in tarile civilizate 65--70de ani.

Link spre comentariu
Vizitator nmgaby21

@florinellll spune:

Îmi cer scuze de off topic.

[/size]

Tu faci parte din aia care spun :lumea inainte traia mai mult.

La nivel de malul santului ai dreptate ,insa daca vorbim din punct de vedere stiintific avem urmatoarele date:

Îmi pare rău că v-ați aprins așa, nu am vrut să vă insult, dar mi se pare ca ați depășit bariera bunului simț. Nu se vede că aveți 43 de ani, mi-ar fi rușine să am vârsta asta și să vorbesc atât de josnic și să mă comport ca atare. :speriat

Link spre comentariu

...Îmi pare rău că v-ați aprins așa, nu am vrut să vă insult, dar mi se pare ca ați depășit bariera bunului simț. Nu se vede că aveți 43 de ani, mi-ar fi rușine să am vârsta asta și să vorbesc atât de josnic și să mă comport ca atare... :speriat

1.imi pare rau dar eu nu vad unde colegul florinellll te-a insultat sau unde este ceva josnic in ceea ce a spus...dimpotriva , a spus lucruri de bun simt in ceea ce priveste speranta de viata in decursul timpului..2.spui ca tata , mama , prietenii s-au vindecat de nu stiu ce boli, fara medicatie , insa uiti sa specifici si CUM....3.

Multă stimă domnule Florin, să vă dea Dumnezeu doar medicamente până vă vindecați...

urarea asta numai a stima nu suna...4. si nu in ultimul rand , cine se da pe net fara antivirus si-a pierdut busola...sau capu'...sau antivirusu' ...sau toate....sau....lasa.
Link spre comentariu
Vizitator nmgaby21
...Îmi pare rău că v-ați aprins așa, nu am vrut să vă insult, dar mi se pare ca ați depășit bariera bunului simț. Nu se vede că aveți 43 de ani, mi-ar fi rușine să am vârsta asta și să vorbesc atât de josnic și să mă comport ca atare... :speriat

1.imi pare rau dar eu nu vad unde colegul florinellll te-a insultat sau unde este ceva josnic in ceea ce a spus...dimpotriva , a spus lucruri de bun simt in ceea ce priveste speranta de viata in decursul timpului..

2.spui ca tata , mama , prietenii s-au vindecat de nu stiu ce boli, fara medicatie , insa uiti sa specifici si CUM....

3.

Multă stimă domnule Florin, să vă dea Dumnezeu doar medicamente până vă vindecați...
urarea asta numai a stima nu suna...

4. si nu in ultimul rand , cine se da pe net fara antivirus si-a pierdut busola...sau capu'...sau antivirusu' ...sau toate....sau....lasa.

[/size]

1. Tu faci parte din aia care spun :lumea inainte traia mai mult.

2. Medicina alternativă, eu îi zic știință și educație corectă în privința alimentației.

3. Reprezintă mai mult respect decât „malul șanțului”

4. Dacă știi pe ce dai click, antivirusul este inutil, un firewall este suficient.

5. Îmi cer iertare și față de Dvs. pentru că nu am subliniat unde sunt insultele și să și notez detaliat cu font mare, să se vadă.

Multă stimă!

Link spre comentariu

prietene esti iremediabil....Alexander Fleming se rasuceste in mormant cant tastezi aberatiile astea legate de antibiotice (cred ca si penicilina face parte din "otravuri"...ai idee cati oameni a salvat?)pe de alta parte , daca ti se vorbeste la persoana a doua singular si tu consideri ca e jignire , n-ai decat...Your Highness.sfatul meu, este sa nu mai continui sa sustii nonsensuri cu pretentie de putu' gandirii.

Link spre comentariu

1.imi pare rau dar eu nu vad unde colegul florinellll te-a insultat sau unde este ceva josnic in ceea ce a spus...dimpotriva , a spus lucruri de bun simt in ceea ce priveste speranta de viata in decursul timpului..

2.spui ca tata , mama , prietenii s-au vindecat de nu stiu ce boli, fara medicatie , insa uiti sa specifici si CUM....

3.

urarea asta numai a stima nu suna...

4. si nu in ultimul rand , cine se da pe net fara antivirus si-a pierdut busola...sau capu'...sau antivirusu' ...sau toate....sau....lasa.

[/size]

1. Tu faci parte din aia care spun :lumea inainte traia mai mult.

2. Medicina alternativă, eu îi zic știință și educație corectă în privința alimentației.

3. Reprezintă mai mult respect decât „malul șanțului”

4. Dacă știi pe ce dai click, antivirusul este inutil, un firewall este suficient.

5. Îmi cer iertare și față de Dvs. pentru că nu am subliniat unde sunt insultele și să și notez detaliat cu font mare, să se vadă.

florinellll scrie

Multă stimă!

La 21 de ani crezi ca tot ce zboara se mananca .

Sa te fereasca DUMNEZEU sa fii bolnav cu adevarat si sa te tratezi la cabinetul "X"(medicina naturista) de la etajul 3 dintr-un bloc de garsoniere .

Medicina naturista = excrocherie.

Adica ce nu poate rezolva un spital mare cat un cartier,rezolva un excroc numit doctor de medicina alternativa.

Exista un proiect de lege a-l uniunii europene care va interzice asemenea excrocherii.

Sa speram ca va intra in vigoare cat mai repede.

Link spre comentariu

aa...,pai n-am stiut... daca baiatul are 21 de ani eu unu' imi pare rau ca am postat...nu merita osteneala.la varsta asta...oricum nu e el de vina . La varsta asta toata lumea are crize de personalitate , dar e bine daca invata niste lucruri de cat mai timpuriu.Fiindca daca le experimentezi pe toate pe pielea ta , asta inseamna ca viata o sa-ti tot traga la suturi in fund , ca vorba aia :Inteleptul invata din greselile altora , iar nebunul nici din ale lui.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări