Vizitator Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 ...pai s_au desfintzat pietzele unde mai vindeau si tzaranii cate ceva bio ? Aici nu exista asa ceva ,e interzis,doar supermarket. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Nu s-au desfiintat.Totul e sa stii de unde sa cumperi. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Nu toata lumea isi permite sa manance bio, la ce salarii de mizerie se practica pe aici.Am vazut si prin hypermarket produse bio, dar au preturi destul de mari. In rest de la tarani, cel putin din zona Piata Sudului, ce sa cumperi, legume si fructe mai mult. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Am renunţat la orice pretenţie cînd am intrat în UE. Şi chiar dacă nu intram, ticăloşii care controlează fiecare segment de piaţă îşi făceau de cap, poate mai rău. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Am gasit la un magazin de piese din Bucuresti condensatori Nichicon si Rubycon la absolut acelasi pret cu Fujicon (aceleasi capacitati si voltaje).La asa pret, cum ai putea sa crezi ca-s originali?Bineinteles c-am luat Fujicon...Cel mai proaste branduri de elco, daca sunt originali conzii, sunt mai buni ca alde rubycon falsi... si aveam mai multe sanse ca Fujicon sa fie originali, comparativ cu ceilalti.Tot legat de falsuri, am dezmembrat un radio-cas chinezesc de 2 lei, si era plin de conzi cica Rubycon...mai sa fie Am mai luat din alta parte niste conzi.....arata absolut identici, studiati cu atentie... pe unii scrie Fuji, pe altii Jec, HY, sau mai stiu eu ce. Am nimerit si cativa Chang, care-s strambi si cu picioarele oxidate.Samxon, Yageo, Samwha, Nichicon, etc....astea din magazinele din Romania, in loc de 1000uf au 910, in loc de 470 au 420, in loc de 47uf au 35, si asa mai departe. Majoritatea-s falsuri.Daca gasiti originali, chiar si G-luxon sau Capxon, sunt parfum pe langa astea.Daca vreti sa cumparati conzi originali, cumparati de la un magazin de incredere de afara...ca de ex. farnell.P.S. LG-urile crt, multe modele erau pline de G-luxon in sursa, si functionau 7-8 ani fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 daca ati vazut unde cred eu ,sint sigur originali.Sint de la mine ,adusi personal din vest.Pretul este destul de bun pt ca se aduc zeci de mii de bucati.Uitati-va pe postarile mele. Am ambalajele originale si in afara de samwa si lelon care sint malaysia si taiwan ,restul tot ce e rubycon,nippon chemicon , panasonic matsushita ,nichicon -toate sint originale. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 daca ati vazut unde cred eu ,sint sigur originali.Sint de la mine ,adusi personal din vest.Pretul este destul de bun pt ca se aduc zeci de mii de bucati.Uitati-va pe postarile mele. Am ambalajele originale si in afara de samwa si lelon care sint malaysia si taiwan ,restul tot ce e rubycon,nippon chemicon , panasonic matsushita ,nichicon -toate sint originale. ...Panasonic face seria FC,FR si FM in china si malayesia... ...dar merg, sunt inca ..ok.. Si in west sunt multe firme care vand ..facaturi..de ex de la Reichelt se aprovizioneaza doar hobbystii,iar pt uz profesional recomand Mouser.La primul nu primesti rabat egal cate mii buc cumperi din acelasi sortiment si transportul nu e gratis.La Mouser,comanda minima e de 65€ pt curier gratis,sub costa 20€ iar pretzul e diferit in functzie de cantitate.Calitatea este exceptzionala si gasesti pana si elko cu ulei de sarpe facutzi de nea cornel dubilier.. Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 am ambalajele originale si stiu ce vorbesc,Eu nu oblig pe nimeni sa ia.Fiecare sa lucreze cu ce mivarom vrea ! . Eu ma bucur ca am cu ce lucra. Si stiu ce firme multinationale se aprovizioneaza de acolo.Merg pe ideea ca n-oi fi eu mai destept ca aia.. Daca la activitatea alora sint bune , mie in sevice imi sint lux.Iar cantitatea luata in ultimul juma de an de mine depaseste 9000 euro. Dar ma rog strugurii sint acrii mereu.... Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) TRIBEX-ARAD : Daca spuneti dvs, asa o fi. Eu nu zic ca ati minti dvs., departe de mine gandul acesta. M-a mirat doar pretul mic. Pentru ca, la conex sau adelaida sunt mult mai scumpi cei de firma. La mivarom da, componentele-s cam dubioase. Posibil totusi sa vorbim de magazine diferite. Editat Mai 9, 2014 de robert1000 Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) preturile sint mici daca stii de unde sa iei.Plus ca se mai fac lichidari de stoc,firme ce au falimentat cu criza,isi muta sediul altundeva si lichideaza aparatura second,dar foarte buna in ideea ca la noul sediu se vor inlocui,plus multe alte oportunitati. E rentabil la cantitati mari ,nu cu plasutza sa aduci.Intrebati colegii ce au luat si vedeti. Singurii caer nu sint japan - Lelon si Sanwa din ce am adus care sint Taiwan si Malaysia ,dar se poate lucra si cu aceia. In ideea asta acum vreo 3 ani am adus vreo 30 statii de lipit weller , jumate din ele au fost noi,la preturi ff bune.Am prins multe oferte de-a lungul timpului. Editat Mai 14, 2014 de TRIBEX-ARAD Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Nu-ti bate capul Adi cine intelkege intelege cine nu nu .Eu folosesc conzi de la Adi si sunt super ok absolut toti. Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 deloc nu imi bat capul Dane,eu nu oblig pe nimeni sa ia ceva . Si atunci in 2008 cind am dus statiile alea de lipit si vreo citeva sute de hdd de 500gb sigilate ,la juma de pret ca in RO ,multa lume isi dadea cu parerea la noi pe grup ,cine a ratat si nu a luat regreta si azi cind au vazut la altii. In tara asta cea mai mare bisnita se face cu rahaturi de 2 lei ,si produse super uzuale ar trebui aici sa fie mult mai ieftine ca afara avind in vedere cit au aia salariu fata de noi. Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 TRIBEX-ARAD : Daca spuneti dvs, asa o fi. Eu nu zic ca ati minti dvs., departe de mine gandul acesta. M-a mirat doar pretul mic. Pentru ca, la conex sau adelaida sunt mult mai scumpi cei de firma. La mivarom da, componentele-s cam dubioase. Posibil totusi sa vorbim de magazine diferite. am luat conzi si nu numai,inclusiv integrate, de pe adelaida si sunt ok,in special Panasonic.corespund cu datele din datasheet-ul lor,capacitate si esr. sunt scumpi,capacitati mici de la 50 centi in sus.acum nu stiu...scumpi din cauza magazinului sau sunt scumpi si la achizitie. dar cat de curand imi mut "magazinul" la d-nul Tribex. Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Personal ma ocup 90 la suta de service .Dar daca se ivesc ocazii de achizitie la pret bun nu dau inapoi.Aceste ocazii se numesc castane si merita sa profiti de ele cind exista. Partea trista e ca aceste promotii,ocazii ,castane -nu tin. Daca as fi magazin care traieste numai din asta ,ar trebui sa am permanent ,ceea ce nu e sigur in cazul asta.Cazuri de asemenea ocazii sint des pe afara daca ai noroc. Dar nu te poti baza sa ai magazin online permanent de asa ceva,Cind prinzi -iei tot ce prinzi cit te tine buzunarul .Bate fierul cit e cald . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum