vlad_2770 Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Sa nu uiti sa pui si poze cind ai sa le mai desfaci. Asa ne putem lamuri mai bine. Sau daca nu este secretul spune modeul si cautam pe net poate gasim ceva ca sa ne facem o idee. aceste 3 somoiage banuiesc ca au diametrul un pic mai mare si stau datorita presiunii pe care o exercita asupra peretilor laterali nu? Link spre comentariu
spinach Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 da, dar presiune mare nu prea este .Am mai spus :este kef , model C7 Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Kef C7 fac parte din categoria boxelor ieftine de la Kef. Din acest motiv nu poti sa ai pretentii de la ele, sunt cum sunt pt. ca au fost ieftine. Am mai discutat pe tema asta si pe un alt forum. Acolo problema se punea altfel, adica era o gasca care sustineau ca un anumit brand de boxe a mutat productia in China pentru a marii performantele boxelor si in acelasi timp sa scada pretul de vanzare. Dupa parerea mea treaba sta cu totul altfel. Productia s-a mutat in China pentru un singur scop - acela de a scadea costurile de productie - iar la nivelul userului pretul este acelasi. Cu alte cuvinte productia in China creste doar profiturile producatorului. Undeva pe drumul intre Anglia si China au inceput sa uite de calitate - din pacate. Asa s-a ajuns ca azi sa ne trezim cu produse ale unor marci renumite gen KEF cu pret pe masura renumelui, dar fabricate in China si care au o calitate.....sa zicem indoielnica. Link spre comentariu
spinach Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Poate asa o fi , or fi ieftine , dar pentru mine suma care am dat-o mi se pare foarte mare ; in al doilea rind , nu stiu prea bine citi in tara noastra dispun de asemenea suma pe care sa o dea pe o pereche de boxe ! Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Mai multi decat crezi. Daca vrei te indrum spre un forum unde 90% dintre forumisti au boxe mult mai scumpe decat KEF C7. SI cand spun mult mai scumpe ma refer la boxe din gama 2.000 - 20.000 euro. Apoi pe langa boxe mai au si electronice pe masura. Link spre comentariu
spinach Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Eu nu am deschis de fapt vreo ideie privind pretul ; cred ca ne departam prea mult de la subiect . Iar ce isi pot permite sa cumpere boxe scumpe , sint convins ca nu ii intereseaza problema captusirii interioare . Link spre comentariu
Yoshiro Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 uite cum e in seria iQ. Seamana? Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Eu nu am deschis de fapt vreo ideie privind pretul ; cred ca ne departam prea mult de la subiect . Iar ce isi pot permite sa cumpere boxe scumpe , sint convins ca nu ii intereseaza problema captusirii interioare .Ba chiar ai deschis preblema pretului - eu asa vad !!! Link spre comentariu
viperash Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Sa imi fie cu iertare daca gresesc, ca imi tremura mana de la ultima betie, dar si la S-90 (radiotehnika) cand le-am desfacut aveau un fel de prezervativ din plasa plina cu vatelina aruncata in interior, am scos acea plasa si am lipit fono(phono) absorbant pe peretii incintei si nu s-a schimbat nimic. Poate au avut ei ceva in cap... zic eu... Nu stiu daca are vre-o legatura pretul cu materialul fono absorbant al incintei sau cum a fost pus, cazut, lipit, dezlipit.Acum o sa fiti carcotasi si ma astept la comparatii dar totusi din punctul meu de vedere S-90 sunt niste incinte de referinta chiar si in ziua de azi, dar na... o sa traim si o sa vedem. (era doar ca idee, doar sa facem comparatie la tehnologia de demult si pretentiile de acum.) Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Solutia tehnica -material absorbant sub forma unui cilindru fixat in interiorul incintei ,in zona centrala ,a fost folosita in anii 80-90 atat in incinte din clasa medie cat si inalta;de exemplu in incinta 100-AC-063-(URSS),(varianta a unei incinte OTTO SX-P1) produsa in acei ani se folosea aceasta solutie tehnica (incinta era considerata de "top" la ei). Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Acum o sa fiti carcotasi si ma astept la comparatii dar totusi din punctul meu de vedere S-90 sunt niste incinte de referinta chiar si in ziua de azi, dar na... o sa traim si o sa vedem. (era doar ca idee, doar sa facem comparatie la tehnologia de demult si pretentiile de acum.)Referinta pentru ce?Pentru boxe de bucatarie......poate, de pentru hi-fi NU. Link spre comentariu
viperash Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Solutia tehnica -material absorbant sub forma unui cilindru fixat in interiorul incintei ,in zona centrala ,a fost folosita in anii 80-90 atat in incinte din clasa medie cat si inalta;de exemplu in incinta 100-AC-063-(URSS),(varianta a unei incinte OTTO SX-P1) produsa in acei ani se folosea aceasta solutie tehnica (incinta era considerata de "top" la ei).Pai si ... era rau ? Link spre comentariu
viperash Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Acum o sa fiti carcotasi si ma astept la comparatii dar totusi din punctul meu de vedere S-90 sunt niste incinte de referinta chiar si in ziua de azi, dar na... o sa traim si o sa vedem. (era doar ca idee, doar sa facem comparatie la tehnologia de demult si pretentiile de acum.)Referinta pentru ce?Pentru boxe de bucatarie......poate, de pentru hi-fi NU.Nu vreau sa ma cert cu tine... sunt doar subiectiv ... si da sunt referinta pentru mine... in comparatie cu alte incinte dar nu pentru bucatarie,depasesc multe incinte foarte scumpe din ziua de azi Link spre comentariu
spinach Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Seamana cu poza lui yoshiro . Miine sper sa fac fotografiile . Link spre comentariu
VTP Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Seamana cu poza lui yoshiro . Miine sper sa fac fotografiile .Ar trebui sa intelegi ca solutia producatorului, buna, rea, (depinde doar de tine ) este verificata. Daca o modifici, o faci pe riscul tau. Ceea ce citesti pe net nu e o solutie verificabila in orice constructie, iar, teoretic, nu exista reguli valabile in toate cazurile.In orice caz, chiar daca operezi modificari, nu ai predictibilitate asupra comportarii wooferului dupa modificari. Regretele tardive raman ETERNE in unele cazuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum