todorovicm Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Salut .Am scris despre "drujba" mea electrica ,ca in"sarcina"taie spre dreapta.Nimeni nu mi-a dat un raspuns...Ieri un "prieten", mi-a spus ca a adus mai multe" drujbe" marca Stern- Austria din Austria.El imi spune, ca imi vinde mie una ,ca"prieten", cu 100lei.Este noua,am citit pe ea ce scrie si in cartea tehnica si nu vazut ca ar fi "chinezarie".Eu m-as folosi de ea "acasa"-->taiat si curatat de pomi,taiat deseuri de lemn,etc.Nu mai am varsta pentru a taia lemne cu"carele".Daca stie cineva mai multe despre aceste"drujbe",il rog sa-mi scrie si" pozitiv" si" negativ"-->pretul este tentant dar nu vreau"abureli"de genul ... stihl sau husquarna,solo,etc.multumesc. Link spre comentariu
gcom61 Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Daca lantul ''drujbei'' este mai ascutit pe o parte sau alta asa va taia;presupunand ca nu-i lipsesc dinti si lama este dreapta..Referitor la Stern ,made in Austria asta este un lucru cel putin discutabil,pt ca si Bosch este nemtesc ,si totusi se face si in China; difera doar standardele pe care le accepta importatorii.Am avut la serviciu 2 pendulare Stern,care au taiat inclusiv lemn de 12/10cm si am ramas surprins cat de rezistente au fost,manuite nu tocmai de meseriasi.La pretul prezentat cred ca merita. Link spre comentariu
pincea Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 ascute lantul cum trebuie si o sa taie cum vrei tu...poate s fie din cauza asta sau nu ai bagat la lant ulei si s-a incalzit lama si s-a deformat ...asta se intampla daca materialul lamei nu este calit corespunzator..nu ma mira pt cA e Stern austria... NU ESTE CINE STIE CE..DAR CEL MAI PROBABIL ESTE DIN CAUZA LANTULUstiu sa iti raspund la nelamurirea ta deoarece folosesc de vreo 4 ani motofierestraul si alte chestii dinaste destul de des si le mai stiu hibele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum