suat Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Buna ziua. Am deschis aici un subiect, in speranta ca voi primi un sfat pentru a achizitiona un pick-up. In primul rand, vreau un pick-up , usorde reparat.. in sensul.... ca sa pot gasi usor curea [ sau sa fie direct drive ], sa pot gasi usor doze sau ace pentru el... si sa arate cat mai .... bine. Spre exemplu imi plac acele pick-upuri cu brat ondulat si contragreutate reglabila. Mi-a atras pe un site de lciitati atentia un pick-up pioneer http://www.okazii.ro/catalog/54310031/p ... html#forum Este vorba de cel de aici. Ce parere aveti? Va multumesc. Daca am gresit postand link-ul.... va rog sa-mi atrageti atentia si sa imi modificati mesajul. Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Nu stiu daca mai ai nevoie de vrun sfat , deoarece este cam intirziat .Cit de "tare" vrei sa fie piesa ? la ce te astepti ? Link spre comentariu
alexutu Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 MAI BN ITI IEI UNUL NOU, se gasesc prin magazine am vazut akai la 300-500 ron. nou. Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Nou in magazin ? Pai asta intrebare am pus si eu : cita performanta isi doreste ? Link spre comentariu
norad Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Nou in magazin ?Am vazut ieri, un pick-up la Carrefour Era. Cred ca era 230 RON. Link spre comentariu
molioa Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Nou in magazin ?Am vazut ieri, un pick-up la Carrefour Era. Cred ca era 230 RON.Apoi... de ala pick-up vrei sa-ti iei? Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Repet inca o data ; depinde de ce isi doreste ; este o varianta ca sa auda ce este pe un disc si este si varianta de aici http://www.avstore.ro/pick-up---p5/ de 34000 lei ; in cazul acestor aparate , deoarece intra la capitolul preferinte speciale , spectrul de pret este foarte extins . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum