MihaiStoica Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 Fratilor, am o mare problema.Lucrez de cativa ani cu ExpressPCB si, cel putin d.p.d.v. al proiectarii, sunt foarte multumit. Problema este ca pentru a putea executa cablajele cu tehnologiile contemporane, pentru home made, imi trebuie sa pot tipari fara (beep !!!) rastrul ala din fundal. Aveti vreo solutie? Link spre comentariu
Vizitator valentine146 Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 salvezi proiectul in format jpg, bitmap, cau il convertesti, il scanezi, etc, dupa care in corel, sa alt program de corectie foto acdsee... etc si cu optiunea de acolo paint spray culoare alba stergi gridul de pe fundal. Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 Si eu fol ExpressPCB .Pt a scapa de rastru procedez astfel: -instalaza o imprimanta virtuala (FInePrint pdf) -Tiparesti folosin Imprimanta virtuala si obtii un fisier PDF -deskizi fisierul pdf cu Adobe Photoshop selectand o rezolutie de cel putin 300dpi ( si nu 72 cum e din default ) -aplici IMAGE>adjustements>Selective color si selectand de acolo , pe rand , whites neutral si Black modifici la extrem ultimul cursor cel pe care scrie black).Astfel scapi de rastru. http://img232.imageshack.us/img232/4883 ... ed38mb.jpg Link spre comentariu
MihaiStoica Postat Decembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2005 Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum