Vizitator Sapaliga Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Am un integrat si o schema originala. Daca e varianta a) din schema originala integratul functioneaza intr-un anumit fel, daca e varianta b) functioneaza diferit. Pe langa aceasta "divizare" a schemei mai am inca "una": varianta a) se imparte in doua si b) la fel, pentru ca functioneaza cu rezistente diferite.Intelegeti mai bine din figura "neoptimizat1". Am reprezentat rezistentele de aceeasi valoare cu aceeasi culoare, evident.Vreau sa aflu de la voi daca am imbunatatit schema, punand la comun rezistentele de aceeasi valoare ca sa fac economie de piese. Spuneti-mi va rog daca modificand schema "neoptimizat" in "optimizat" am stricat ceva.Multumesc, si imi cer scuze daca felul meu de a ma exprima este complicat, asa sunt eu .O posibila corectare. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Robeert: modificat mesaj. Link spre comentariu
Vizitator Sapaliga Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Inca astept raspuns la intrebarea mea in legatura cu modificarea schemei.Ca sa nu fac alt topic, in urmatoarea poza ce semnificatie are banda acea albastra de pe condensator. Semnifica + sau - condensatorului ? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Inca astept raspuns la intrebarea mea in legatura cu modificarea schemei.Ca sa nu fac alt topic, in urmatoarea poza ce semnificatie are banda acea albastra de pe condensator. Semnifica + sau - condensatorului ? La condensatorii electrolitici http://www.elforum.info/download/file.php?id=68533&t=1 banda reprezinta minus Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 habar n-avem!!!1. pot fi sute de integrate diferite care să folosescă reţele de rezistenţe de genul celei date de tine2. pot fi ok optimizările, după cum şi nu pot fi ok din motive de 1.3. în general semireglabilele, mai ales când sunt cerute în mod expres multitură, indică faptul că valorile rezistenţei TREBUIE scalate în funcţie de exemplarul de IC folosit. aşa că sunt mari şanse să nu fi optimizat nimic, ba chiar mai rău!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum