Vizitator Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Buna ziuaAre cineva schema sursei acestui monitor?Am un zener smd sarma langa mosfet-ul din sursa(2SK3569) si nu stiu ce valoare are. Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Va salut ! Vedeti daca se potriveste aceasta schema de la monitorul Belinea 102020,pentru ca pe cea originala nu o am,imi pare ff rau.Succes ! Link spre comentariu
naebv Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Vedeti cu ce integrat e facuta sursa si studiati datasheetul lui, va trebui sa gasiti o schema cu o aplicatie in care este utilizata si dioda Zener. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Sursa e facuta cu un integrat smd DAP08P.....nu gasesc nici o aplicatie cu integratul asta :cry: Poate are cineva schema.... Link spre comentariu
nostrom Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Probabil sursa DELTA spuneti ce cod are? Zenerul nu cred ca are legatura cu Mosfetul poate este montat la alt Tranzistor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum