luciann Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Modulatorul FM e gata, i-am adus toate modificarile necesare, arata cam asa : Doresc sa il utilizez la un instrument muzical, bun. Problema e ca, sunt multe zone unde imi intra un fsssss puternic sau chiar imi cade semnalul, iar din ce am citit chiar aici pe elforum, in anumite topicuri, unii sugerau un amplificator RF. Am tot cautat pe net, dar nu am gasit nimic mai mic de 1W, iar cu 1W din cate am inteles, poti emite chiar si pe 3-4km, lucru de care eu nu am nevoie. Mie imi trebuie o emisie pe cativa zeci de metri, cel mult, si sa il pot alimenta tot din sursa modulatorului, adica un acumulator de telefon. Ma puteti ajuta cu niste scheme/sfaturi ? Multumesc Link spre comentariu
bebe2010 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 salut uite o schema foarte usoara[attachment=0]400mw.JPG[/attachment]sa auzim de bine Link spre comentariu
luciann Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 Asta vad ca e conceput pentru 9-12V, la ~3V va lucra ? sau nu prea Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Asta vad ca e conceput pentru 9-12V, la ~3V va lucra ? sau nu prea Nu prea spre deloc ... O solutie ar fi 6 acumulatori de 1.5V (tip R6) inseriati si incarcator pentru ei. Link spre comentariu
bebe2010 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 de curiozitate ce integrat foloseste modulatoru' ?? Link spre comentariu
luciann Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 Aveti aici 2 fotografii : Ma scuzati, dar e tot ceea ce va pot arata momentan, ca sa vad exact ce integrate are ar trebui sal desfac, si asta presupune si multe lipituri. Oricum... il voi desface intr-o zi din nou, si atunci o sa imi notez mai concret tot ce e pe el Link spre comentariu
bebe2010 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 cam asta e traseul spre antena incearca sa pui antena la pin x ,vezi in imagine[attachment=0]IMG012.jpg[/attachment] Link spre comentariu
luciann Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 Placuta cu USB a plecat demult, antena am lipito direct pe cablaj, in punctul de unde pleca fişa spre USB Link spre comentariu
bebe2010 Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 salutincearca sa pui firul cald al antenei la pinul integratului ,vezi poza de mai sus si spune-mi cum se aude Link spre comentariu
bebe2010 Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 salut ai reusit ceva cu modulatoru'? Link spre comentariu
luciann Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 O sa incerc ceea ce mi-ai spus zilele astea cand voi gasi putin timp liber.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum