Vizitator Laurentiumaill Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Salutare din nou ! De curand am achizitionat un alt PC (cica) mai bun decat AMD Athhlonul cel batran care are acum in panoul din spate nu doar iesiri analoage ci si una optica ( audio ) . Pe cel vechi foloseam o iprovizatie "culegand " SP/DIF-ul direct de pe placa de baza . E vb de un HP 3130 MT cu proc.I3 la 3.2 GHz >Video 2GB>3GB RAM si sunet incorporat Digital Audio (S/PDIF) (High Definition Audio Device) de la Realtek .Cum spuneam si intr-un post mai vechi nu as mai da banii pe inca o placa audio auxiliara odata ce recieverul stie sa decodeze digital atat optic cat si coaxial . Problema apare cand am trecut pe Windows 7 -64 Bit (si-am trecut nevoit nereusind cu XP sa fac ordine-n device manager ) in sensul ca NU MAI EXISTA EGALIZATOR GRAFIC acolo unde stiam eu ca este ( si nici altundeva ) .Am gasit un soft la care n-am key...ma deranjeaza enorm . Frumos ar fi sa am banii necesari sa-mi achizitionez unul real ( nu soft ) care sa stie sa faca egalizare pe semnal I/O -Digital insa-s scumpe in spume . Daca mai are cineva sistemul asta il rog sa-mi spuna unde este Eq-ul sau daca are cineva un softuletz full ...un link mi-ar fi de folos .O sa trec si cateva detalii ptr a lamurii mai concret despre ce sistem e vb :Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bitCPU Intel Core i3 550 Cores 2 Threads 4 Name Intel Core i3 550 Code Name Clarkdale Package Socket 1156 LGA Technology 32nm Specification Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T Motherboard Manufacturer MSI Model 2A9C Version xxx0204GRxxxxxxxx0 Chipset Vendor Intel Chipset Model Havendale/Clarkdale Host Bridge Chipset Revision 18 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H57 Southbridge Revision 06 BIOS Brand American Megatrends Inc. Version 6.14 Date 11/05/2010Audio Sound Cards High Definition Audio Device NVIDIA High Definition Audio Playback Device Digital Audio (S/PDIF) (High Definition Audio Device)Sper sa gasesc ajutor aici . Multumesc anticipat !!! I Link spre comentariu
Vizitator Laurentiumaill Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Poate ajuta si printscreen-urile astea : Link spre comentariu
Vizitator bogdan_s750 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 la mine uite unde apare egalizatorul: http://imageshack.us/f/684/sssdk.jpg/ butonul dreptunghiular cu contur albastru. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Trebuie sa instalezi driverele de la cipul de sunet realtek (de unde HD nu stiu,ca sigur nu e). Dupa ce-i instalezi driverele,ar trebui sa ai si egalizatorul in meniul de la programul de la realtekIn poza de la bogdan_s750 se vede programul de la realtek Link spre comentariu
Vizitator Laurentiumaill Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Bun . Si cum iau driverul ala ca deja zice wind-u ca am cel mai nou driver audio . Da-mi un link ceva sa ma fericesc si eu cu asha ceva ) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Iei Everest, afli modelul placii de baza, intri pe site'ul fabricantului si iei de acolo. Link spre comentariu
Vizitator Laurentiumaill Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Ok ! Am rezolvat-o si pe asta > am trecut inapoi la windows xp sp3 si ..gata cu problemele ) Link spre comentariu
nicu82 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 In win 7 pentru a beneficia de egalizator la placile de sunet realtek, cum aveti si dumneavoastra, trebuie neaparat instalat driverul placii , dupa cum a spus si Dr.L .Win 7 instaleaza doar un driver generic, prin care aveti acces doar la functiile de baza.Dupa specificatiile de pe internet, cipul dumneavoastra este Realtek ALC888S – High Definition. Driverul pentru acest chip : http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false . De aici alegeti versiunea pentru 32 sau 64 bits. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum