Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In Win 7 nu mai este egalizator grafic

Vizitator Laurentiumaill

Postări Recomandate

Vizitator Laurentiumaill

Salutare din nou ! De curand am achizitionat un alt PC (cica) mai bun decat AMD Athhlonul cel batran care are acum in panoul din spate nu doar iesiri analoage ci si una optica ( audio ) . Pe cel vechi foloseam o iprovizatie "culegand " SP/DIF-ul direct de pe placa de baza . E vb de un HP 3130 MT cu proc.I3 la 3.2 GHz >Video 2GB>3GB RAM si sunet incorporat Digital Audio (S/PDIF) (High Definition Audio Device) de la Realtek .Cum spuneam si intr-un post mai vechi nu as mai da banii pe inca o placa audio auxiliara odata ce recieverul stie sa decodeze digital atat optic cat si coaxial . Problema apare cand am trecut pe Windows 7 -64 Bit (si-am trecut nevoit nereusind cu XP sa fac ordine-n device manager ) in sensul ca NU MAI EXISTA EGALIZATOR GRAFIC acolo unde stiam eu ca este ( si nici altundeva ) .Am gasit un soft la care n-am key...ma deranjeaza enorm . Frumos ar fi sa am banii necesari sa-mi achizitionez unul real ( nu soft ) care sa stie sa faca egalizare pe semnal I/O -Digital insa-s scumpe in spume . Daca mai are cineva sistemul asta il rog sa-mi spuna unde este Eq-ul sau daca are cineva un softuletz full ...un link mi-ar fi de folos .O sa trec si cateva detalii ptr a lamurii mai concret despre ce sistem e vb :Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bitCPU Intel Core i3 550 Cores 2 Threads 4 Name Intel Core i3 550 Code Name Clarkdale Package Socket 1156 LGA Technology 32nm Specification Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T Motherboard Manufacturer MSI Model 2A9C Version xxx0204GRxxxxxxxx0 Chipset Vendor Intel Chipset Model Havendale/Clarkdale Host Bridge Chipset Revision 18 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H57 Southbridge Revision 06 BIOS Brand American Megatrends Inc. Version 6.14 Date 11/05/2010Audio Sound Cards High Definition Audio Device NVIDIA High Definition Audio Playback Device Digital Audio (S/PDIF) (High Definition Audio Device)Sper sa gasesc ajutor aici . Multumesc anticipat !!! I

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• Th3_uN1Qu3

1

• nicu82

1

Trebuie sa instalezi driverele de la cipul de sunet realtek (de unde HD nu stiu,ca sigur nu e). Dupa ce-i instalezi driverele,ar trebui sa ai si egalizatorul in meniul de la programul de la realtekIn poza de la bogdan_s750 se vede programul de la realtek :da

Link spre comentariu
Vizitator Laurentiumaill

Bun . Si cum iau driverul ala ca deja zice wind-u ca am cel mai nou driver audio . Da-mi un link ceva sa ma fericesc si eu cu asha ceva :))

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

In win 7 pentru a beneficia de egalizator la placile de sunet realtek, cum aveti si dumneavoastra, trebuie neaparat instalat driverul placii , dupa cum a spus si Dr.L .Win 7 instaleaza doar un driver generic, prin care aveti acces doar la functiile de baza.Dupa specificatiile de pe internet, cipul dumneavoastra este Realtek ALC888S – High Definition. Driverul pentru acest chip : http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false . De aici alegeti versiunea pentru 32 sau 64 bits.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări