Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Nokia 6230

Vizitator genEu

Postări Recomandate

Vizitator genEu

Difuzorul telefonului a inceput sa se auda destul de urat si ma gandeam sa il schimb. Intrebarea este daca pot pune alt tip de difuzor, mai rezistent sau mai puternic. Si cam ce pret ar avea un difuzor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator gicad1

in primul rand verifica capacul cu antena sa fie bine prins, functioneaza ca o cavitate rezonanta daca e putin desfacut pierzi f mult din calitate si volum

Link spre comentariu
Vizitator genEu

Nu stiu unde se afla acest capac cu antena, nu prea stiu nimic in legatura cu telefoanele. Oricum ms de raspuns, si poate imi explici si unde se afla, pe ce parte e situat capacul.:d

Link spre comentariu
Vizitator gicad1

scoti capacul de la baterie si o sa vezi antena in partea superioara, pune telefonul pe o sonerie si apasa puternic in partea superioara, daca se aude la fel tre sa schimbi soneria daca nu capacul cu antena (sau sa il fixezi bine)

Link spre comentariu
Vizitator genEu

Multumesc pentru raspuns! Azi sau maine o sa-l schimb, si o sa revin cu rezultatul. Si in legatura cu costul difuzorului, cam cat ar costa? Si se poate pune si alt tip de difuzor mai bun?

Link spre comentariu
Vizitator gicad1

in principiu iti recomand sa mergi la un service gsm. costa pana la 30 ron, poti lua si de la magazine online dar cu transport s-ar putea sa te coste mai mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări