Vizitator BMF Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Am incercat cu niste carbuni de electromotor de logan. Tot la fel. Cred ca va ajunge pe strung. Link spre comentariu
philipo4you Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Rotorul tau este ars ! Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa-l inlocuiesti cu unul nou. Daca ne spui ce marca este si ce tip poate iti spunem de unde sa iei unul nou !Multe discutii, multe pareri, multe incercari, multe experimente, multe altele, dar .....rotorul tau tot ars este si asa va ramine.Cauta un rotor nou ca piesa de schimb, pentru ca o rebobinare de calitate cu echilibrare dinamica se poate face in putine ateliere si se face fara nicio garantie si, mai mult, te cam costa cit unul nou !!!!Oricum, chiar daca nu ma crezi, continua sa experimentezi, ajuta! Capeti experienta!Bafta Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Din 2013 cred c-a rezolvat cumva problema totuși..... Dar daca mai exista probleme in diagnosticarea motoarelor ,,universale,, cu rotorul bobinat, aveti tot sprijinul posibil aici: http://www.elforum.info/topic/103553-verificarea-motoarelor-universale-cu-rotor-bobinat/ Link spre comentariu
Postări Recomandate