Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RD.CD. auto

virgil_19

Postări Recomandate

Va salut. Am un Radio Cd. marca BLAUPUNKT Md. Mitsubishi_edition Mp53. si nu stiu cum se poate scoate discul din el .Nu are buton de eject.In spate in afara de mufele alim. si dif. mai sunt 2. Una desupra ies. dif. si cealalta dispusa pe verticala in stanga celor cunoscute. Ma poate ajuta cineva??? Cu multumiri Virgil,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

6

• dan cod

3

• madkat

1

Top autori în acest subiect

Vizitator comfel

Va salut. Am un Radio Cd. marca BLAUPUNKT Md. Mitsubishi_edition Mp53. si nu stiu cum se poate scoate discul din el .Nu are buton de eject.In spate in afara de mufele alim. si dif. mai sunt 2. Una desupra ies. dif. si cealalta dispusa pe verticala in stanga celor cunoscute. Ma poate ajuta cineva??? Cu multumiri Virgil,

Daca ai acest model din cate imi amintesc ai un buton care rabateaza fata ...acolo ai eject ....Cu discul in el functioneaza (reda muzica ).....????Daca ai telef cu card muta poza pe card iar cu un cititor carduri o descarci in calculator ...... :da
Link spre comentariu

Da acesta este .Nu functioneaza CD ,numai RD,Fata este rabatabila si detasabila. Butonul de eject este in partea dreapta la mijloc ??? Degeaba apas pe el ,nu se intampla nimic. posibil defest CD ? Cu multumiri Virgil.

Link spre comentariu

La alimentare ar trebui sa se auda mecan CD ceea ce nu se intampla. Am masurat R. celor 3 motoare (scoatere disc=9ohm,actionare disc=11,1 ohm si cel de la cititor=5ohm) Valorile sunt OK ??? Virgil.

Link spre comentariu

La alimentare ar trebui sa se auda mecan CD ceea ce nu se intampla. Am masurat R. celor 3 motoare (scoatere disc=9ohm,actionare disc=11,1 ohm si cel de la cititor=5ohm) Valorile sunt OK ??? Virgil.

Nu cred ca motoarele sunt de vina acolo.In primul rand trebuie vazut daca partea de cd este alimentata apoi daca driverul este alimentat.
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Multumesc mult, dar il trec la ,, cazaturi" ptr. piese. Virgil.

Inca un sfat verifica banda de la blocul optic la placa ..este pacat sa il dai la.. cazaturi" ptr. piese..este o scula bunisoara .....Persevereaza si vei reusi ..................... :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări