Vizitator avio81 Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac acestui amplificator pentru ca are amplificare mare. Am amplificat iesirea unui laptop si a trebuit sa micsorez foarte mult din laptop potentiometrele de iesire. Specific ca iesirea este de casti. Desi acelasi laptop l-am amplificat pe un sistem audio 5.1 si se comporta altfel. La schema de mai jos rezistorii de la IN L-R care sunt la masa, erau nemarcati. Am pus valori de 100K si potentiometru de 10K stereo si cum incerci sa misti pot. semnalul se amplifica atat de tare incat la o rotatie mic icep sa gajaie difuzoarele-amplifica foarte mult. Ce ma sfatuiti sa fac fara sa mai chimb potentiometrii? Link spre comentariu
junior Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 La pinii 11 respectiv 6 inseriaza cu condensaorul deja existent cate o rezistenta de circa 1k (1K3 a fost cazul meu ) si astfel scazi amplificarea la o valoare mai rezonabila . Link spre comentariu
nelutu Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac acestui amplificator pentru ca are amplificare mare. Am amplificat iesirea unui laptop si a trebuit sa micsorez foarte mult din laptop potentiometrele de iesire. Specific ca iesirea este de casti. Desi acelasi laptop l-am amplificat pe un sistem audio 5.1 si se comporta altfel. La schema de mai jos rezistorii de la IN L-R care sunt la masa, erau nemarcati. Am pus valori de 100K si potentiometru de 10K stereo si cum incerci sa misti pot. semnalul se amplifica atat de tare incat la o rotatie mic icep sa gajaie difuzoarele-amplifica foarte mult. Ce ma sfatuiti sa fac fara sa mai chimb potentiometrii?nu maI PUNE rezistorii de la IN L-R, Link spre comentariu
qazaq Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Vezi ca potentiometrele sa fie logaritmici. Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Din cate stiu, potentiometrul de volum este de 50K. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum