manolis Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 (editat) 3 hours ago, sesebe said: Și locația pozelor? Ai una in stanga doua mai mici cam in mijloc si una in dreapta. Sunt la 4km de orasul Chania din Creta. Sunt 4 plaje foarte aproape una de alta, deci ai de unde alege chiar si daca esti mofturos. Editat August 9, 2020 de manolis 1 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Cat de complicat este sa ajungi acolo si sa te intorci in conditiile actuale? Link spre comentariu
manolis Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 In conditile actuale, nu stiu. Cu avionul ai prin Ryanair zbor direct din Bucuresti pana in Chania 26 euro dus, 23 euro intors daca pleci pe 14 si revii pe 22 august sau cu Wizzair tot din Bucuresti spre Heraklion. Nu stiu acum care mai sunt conditiile impuse de greci. Nu mai sunt la curent cu noutatile. Totusi saptamana trecuta am vazut aici un fiat 500 cu numere de Timisoara. Am vazut si caravana cu numere de Cehia si autoturism cu numere de Polonia si Italia. Deci sincer nu stiu ce sa recomand, totusi cred ca avionul este cel mai comod dar la pachet cu toate inconvenientele. 1 Link spre comentariu
manolis Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Pentru cine doreste sa vada munti (cred ca au peste 2000 metri) n timp ce inoata... Poze facute dimineata. Link spre comentariu
one Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 Eu am comentat la modul general, caci titlul este daca sa mergi la mare, nu daca sa mergi la mare la Mamaia, ca altfel taceam, nu am mai fost la Mamaia de pe vremea lu' mamaia. E plina lumea de plaje goale. Unde ma duc eu peste 2 zile sunt umbrelele la vreo 5m una de alta. Sunt de acord in ceea ce priveste distantarea, dar si bunul simt intra in discutie. Soarele si marea te feresc de alte boli. Nu cred ca in ziua de astazi a te duce la mare inseamna neaparat la mare la noi, acum tot poporul isi permite o iesire, as spune mai degraba ca nu isi permite sa mearga la Mamaia. Poate ma intorc cu vreo 2 poze saptamana viitoare. Link spre comentariu
Liviu M Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 La 12.08.2020 la 11:36, one a spus: Unde ma duc eu peste 2 zile sunt umbrelele la vreo 5m una de alta. Si ti-e frica sa n-o umplem noi, sau de ce nu spui unde? Link spre comentariu
RealAlex Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Anul asta nu ar trebui sa se mearga la mare ori la munte, anul asta ar trebui sa stam acasa cu familia, linistiti, sanatosi si fericiti. 2 Link spre comentariu
one Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 La 15.08.2020 la 13:07, Liviu M a spus: Si ti-e frica sa n-o umplem noi, sau de ce nu spui unde? Ma gandeam ca daca nu e prea frumos nu mai pun poze sa nu ma fac de ras. Spuneam ca e plina lumea de plaje goale... Chiar asa a si fost.... am rezervat din greseala la o plaja pentru cei cu animale. Mda... am fost la Caorle (Veneto, Italia), nu am fost prea impresionat. Link spre comentariu
sesebe Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 La 05.08.2020 la 21:39, cirip a spus: Hihi ... Eu am facut varianta hardware ... Prin luna mai Permanent la calculator (clic pe link) Din luna mai am adaugat perioada reglabila intre miscarile succesive si o mica durata variabila aleator. Glumet mai esti! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Am fost la mare, la Costinesti, si era ceva identic seara ca in satul de vacanta Mamaia. Noroc ca am avut cazare la circa 1 km si am fost pe plaja la 2 km! In rest............. Link spre comentariu
Liviu M Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 La 17.08.2020 la 13:50, one a spus: Ma gandeam ca... Multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 27, 2020 Partajează Postat August 27, 2020 Mai incerc intre 1-9 septembrie sa merg la mare/Dunare la Sulina. Intotdeauna acolo m-am simtit bine. Oi vedea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum