mac01 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) Te-as ajuta cu mare placere...dar eu nu sunt corporatist. In schimb cunosc cativa care folosesc acest programel...daca o sa ma mai revad cu ei poate exista vreo sansa sa intru in posesia lui. Smecheri corporatistii astia! Editat August 4, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Baiatul meu cu sotia lucreaza de acasa de la 1 martie si mi-ar trebui si mie programul care sa simuleze ca lucreaza si in acest timp sa-i scot prin gradina la treaba. Poate daca respira aer curat li se face dor de duca, macar pana la mare! Eu merg saptamana viitoare si am de ales intre Constanta, Techirghiol si Costinesti. Vreo 5 zile pe acolo nu strica! Link spre comentariu
Усилитель Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 E nebunie la mare, cam multi s-au si infectat acolo, cel mai dur a fost un doctor din Oltenia care nu a reusit la spital, dar la mare da, nici nu s-a gandit ca la mare da, asa ca a mai dat si la altii. Sora mea ieri a venit acasa, a stat 10 zile la Sovata, a zis ca e mult mai placut ca la mare. Pana acum in fiecare an facea si marea si Sovata...... Zice ca la mare te obosesti, la Sovata te incarci cu energie, iar inotul in apa sarata curata de la Sovata e net superior. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Eu merg la un fin de-al meu care ma poate caza in oricare din cele trei locatii si in general nu iau masa de la terasa/restaurant. Mai este si palinca pe care o duc de nota 10! Link spre comentariu
mila Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Toni te rog stai acasă! Link spre comentariu
cirip Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Acum 21 ore, mac01 a spus: soricelul se plimba de nebun pe display multumita unui program de simulare Hihi ... Eu am facut varianta hardware ... Prin luna mai Permanent la calculator (clic pe link) Din luna mai am adaugat perioada reglabila intre miscarile succesive si o mica durata variabila aleator. Editat August 5, 2020 de cirip Link spre comentariu
one Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Eu nu inteleg ce legatura are plimbatul mouseului cu mersul la mare. Are legatura cu capra vecinului ? Care este problema daca cineva merge la mare ? Munca mea se masoara in rezultate nu in timpul de activitate al mouse-ului. Cine freaca mouseul acasa il freaca si la serviciu. Dar e problema cui il plateste, nu a mea. Eu de exemplu am consumat toate zilele de concediu cu covidul si acum am acumulat 2 zile sau 3. Si ma duc la mare 3 zile. De ce ar deranja pe cineva ? 1 Link spre comentariu
mac01 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 (editat) Tara arde si baba se piaptana! Cam asa si cu voi...cu plecatul asta la mare...va doare la 5m distanta de maciuca de covid-ul asta! Nu luati deloc in considerare acest pericol. Stati sa treaca vara sa vezi cazuri noi.... la greu! Editat August 6, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 La 05.08.2020 la 19:59, mila a spus: Toni te rog stai acasă! Merg la Bucuresti la Sergiu sa-mi repare niste ecrane si pana rezolva stau cateva zile la mare. Fi linistit ca nu-mi place deloc inghesuiala, vreau doar sa ma odihnesc intr-o zona cat mai retrasa cu maxim de precautie! Am avut momente nefericite (inmormantari) prin familie si vreau cu sotia sa luam un repaus scurt. Astea la un loc ne face sa fim cat se poate de retrasi! Multumesc de sfat! Link spre comentariu
manolis Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 (editat) Poftiti la greci la mare. In Creta (5 plaje din Chania) sunt aproape goale (noroc de localnici ca mai vin la plaja). De ieri cu Schimbarea la Fata a inceput sa bata si vantul si nu mai simti canicula. Editat August 7, 2020 de manolis Link spre comentariu
Усилитель Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Mai inainte la stiri tv ( D24) 60 % din infectantii noi sunt din cei ce au fost in concediu..... ( majoritatea la mare ) Link spre comentariu
manolis Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 (editat) Sigur nu au fost pe plaje ca astea: Poze facute ieri la ora 15:13. Da nu-i problema, fac la ce ora se doreste, sa nu zica unii ca intre anumite ora plajele sunt pustii ca... Editat August 9, 2020 de manolis Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Și locația pozelor? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 La 07.08.2020 la 16:22, manolis a spus: Poftiti la greci la mare. In Creta (5 plaje din Chania) sunt aproape goale (noroc de localnici ca mai vin la plaja). Un rand mai sus . Link spre comentariu
Усилитель Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 La ce aglomeratie a fost ieri la mare (Mamaia, Eforie) nu m-as duce nici fara pericol de infectare.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum