hpavictor Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Nu mai bateti campii cu taxa " de statiune " de pe la altii , am fost la Rimini ( si imi pare foarte rau ca m-am intors in Romania , probabil si altora ) si nu exista asa ceva , decat pe domeniu privat........ de cand P.L.M. mAMAIA este domeniul lu mAZARE ?Iar cei cu numere de B sau IF care parcheaza aiurea pe mosia lu mAZARE , in realitate sunt gunoaie de B sau IF , nu exista padure fara uscaturi !Pacat de litoral , nu cred ca va mai vedea vreodata agoniseala mea , o voi imparti intre munte si alte meleaguri , mai ospitaliere , fara " rechini " de cONSTANTA ! Toata tara este satula de serviciile lor , de pe vremea lui Ceasca pana in zilele noastre . Recomand doar amatorilor de senzatii tari ( cu multi bani in buzunar ) litoralul lui mAZARE..........P.S. In anii 90 am stat destul la Hanul Piratilor , la nea Faredin , un turc de toata isprava , este perfect adevarat ca omul sfinteste locul , dar din pacate totul este istorie....... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Taxa sa scos anul asta.Dat cand te duci in Busteni si platesti taxa de sedere in statiune cum e? Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 @nanaProbabil ca in Italia nu ai vorbit in romana ca altfel te haleau aia cu fulgi cu tot.Ai fost vreodata spre capatul Mamaiei (statiunea)? Este o plaja foarte lata cu cel mai fin nisip din Europa (este adevarat ca berea la halba costa minim 4 lei). In Mamaia sat ai fost? Este in zona hanul piratilor spre Navodari. Am un prieten care are acolo o vila cu 12 camere de inchiriat. Are curte interioara cu gratar mare in curte,loc de joaca pentru copii,camera cu aer conditionat,cablu tv cu LCD,priza de net,mobilier nou la 120 lei (marea este la 50 metri)Voi bucurestenii o sa muriti in curand .Acolo daca nu ai masina esti nascut mort.Am facut si eu liceul acolo basca am avut si 2 neveste tot de acolo.Sa fie la voi acolo orasul ala Incearca sa inviti la Mamaia un italian, cu argumentele astea. Il convingi ? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 In Mamaia poate il conving dar in Bucuresti sub nici o forma ca il mananca cainii.Nu aplecati urechea ce spun unii si altii.Oare de ce sunt cele mai bengoase masini pe metru patrat in anumite zone din mamaia? N-or avea bani sa se duca si in alta parte? Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Pt ca in alta parte nu-i baga nimeni in seama si ar fi haliti cu fulgi cu tot.Iar in Mamaia, italianul nu ar veni decat pt un singur motiv: din curiozitate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 In Mamaia poate il conving dar in Bucuresti sub nici o forma ca il mananca cainii.Nu are rost sa comparam Bucurestiul cu Constanta...Constanta e mult mai frumoasa si mai civilizata. Sper ca litoralul romanesc isi va reveni candva macar la nivelul la care a fost in anii `70-`80. Intrebare-de ce-a desfiintat Dl.Mazare trenuletul din jurul Lacului Tabacariei?- vrea sa-l cocosam??? - era superb trenuletul ala si foarte util, ajungeai de la Satul de Vacanta la Delfinariu in 20 minute, plimbandu-te pe malul lacului cu mocanita aia...si tramvaiul 100 pe B-dul Alex.Lapusneanu era foarte bun, nu facea multa harmalaie si nici poluare.Eu unul prefer momentan litoralul bulgaresc, însă m-aş muta definitiv în Constanţa-să văd marea pe fereastră în fiecare zi... Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 daca as dispune de material as pleca si eu in alta parte , dar din lipsa stau tot la noilas'că te duci la Bididia, ca de obicei!!! esti rau, nu ai vazut ce am scris pana acum? tot la NOI adica la constanta , eforie navodari etcstii care e paradoxul , e mai ieftin la constanta decat in delta dunarii ( care teoretic e mai aproape) Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Eee, cu trenuletul m-ai prins.Nu stiu motivul,dar,pe traseul lui sunt multe chestii interesante.Incepand cu:planetariu,delfinariu,microdelta,un minizoo,nu stiu cum se numeste(te dai cu rolele,skate-ul,bicicleta in figuri).city park(Mall),teatru de vara,parc stil pitic(pentru copii pana in 14 ani),cafenele si nu in ultimul rand LINISTE SI AER CURAT.Copilul meu e mare (19 ani) dar tot vrea in TARA LUI PITICOTL.E Odata un bucuresten m-a intrbat (fiind in autobuz) unde este DELFINARIA Asa sunt bucurestenii Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 pesemne s-au trezit niște dobitoci ”ecologici” să facă gât...deh, e feșăn să fii ecologist, iubitor de... cotarle vagaboande, că de soarta vacilor ajunse hamburgeri îi doare-n cot pe ”veritabilul” animalofil, etc, etc, și să ceri tot felul de idioțenii, ”că așa se face”...apropo, era pe youtube o înregistrare cu o grămadă de ”specimene” d-astea care urlau la angajații primăriei din botoșani că-i omoară, că le dau foc la case, că le fac așa și pe dincolo, pe chestia cu eutanasierea cotarlelor de acum câteva săptămâni...dacă vă imaginați că respectivele arătări sunt excepția, vă înșelați: sunt regula. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Sa se vada si paiele din ochii altora Link spre comentariu
thefirstdj Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Poze proaspete de la mare, care vine sa faca o baie? [6.06.2011] [6.06.2011] Link spre comentariu
stefanev Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 din aceeasi perioada ... dar la Marea Mediterana (exceptie poza 3 care e facuta la un baraj de langa Castellon) Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 si cande te gandesti ca norvegienii fac combustibil din alge Link spre comentariu
zal Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Îşi iau românii lumea-n cap şi fug ca cubanezii, peste mare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum