zal Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 S-a mai construit ceva, sau măcar s-a renovat din 89 pînă azi? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Daca prin renovare intelegi a se vopsi,raspunul e da Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Nu stiu cum e pe litoralul romanesc, nu am mai fost tare de mult. Am citit aici ca ar fi mai ieftin in Grecia sau Franta. La greci n-am fost. Tot ce pot sa spun sigur este ca in Paris preturile sunt ca in Bucuresti doar ca inlocuiesti leul cu euro. Adica ce gasesti aici cu 1 leu acolo gasesti cu 1 euro. Nu e deloc ieftin. Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Sa salut si va scriu din Castellon, Spania (iar maine din Barcelona). Temperaturile pe aici sunt de 28 Grade, soare, o briza usoara de Marea Mediterana, nisipul este foarte foarte fin, nu iti rupi picioarele in pietre si scoici, apa este curata (e un picut mai rece daca intri prima data, dar te obisnuiesti), lumea este civilizata, drumuri fara gropi, fara caini comunitari, fara gunoaie. Ca si anul trecut am un singur cuvand te spus: MERITA !Nu cred ca ma voi duce prea curand pe litoralul nostru, cu dezamagire o spun: mi-e rusine ca sunt roman cand ma uit la litoralul nostru, la banii aruncati pe fereastra fara motiv intemeiat (aka frunza, simbolul turismului in Romania - mai bine punea o alge moarta), la conducerea ministerului si la comerciantii care "uita" ca au nevoie de autorizatii de constructie si avize punand in pericol sanatatea turistilor.Mancarea este la un pret aceptabil, mai ales daca stii unde sa te duci, nu va asteptati sa fie "chilipir" insa daca vrei intradevar sa ai parte de un concediu mai deosebit, recomand tarile straine: Spania, Grecia sau chiar Franta. Link spre comentariu
E_manuel Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Sincer nu se mai merita sa-ti pierzi / ratezi timpul pe plaja tarii noastre.In Vama Veche era o mizerie de nedescris anul trecut, hartii si pet-uri aruncate la nimereala, sacii de gunoi parca ar fi explodat, curgeau gunoiul din ei exact in mijlocul plajei.La intrarea pe aleea din Vama veche comerciantii de culoare stateau intentionat parca pe alee sa nu poti intra cu masina, claxonam insistent, bataie de joc.In timp ce ministerul turimsului incearca sa-mi dea prosteala cu turismul nostru constantenii mi-au blocat roata masinii, e o firma pe acolo care face bani din nimic in tara asta.Am vaga idee ca smecherii care au pus "fundul" pe plajele din Romania sunt pe mana cu oamenii politici, n-am intalnit nici in Eforie N, nici in Vama veche o banala cismea de apa asa cum sunt pe bulevardele oraselor care se respecta, parca sunt facute intentionat sa cumperi apa.Toalete ? pe plaje in Romania ?Unde ? Suhnt doar la pensiuni dar nu le poti folosi decat daca le folosesti serviciile, evident aceeasi regula se aplica si pentru restaurante.Asa dar eu nu am gasit toalete publice in aceste plaje din Romania, asta sa nu mai descriu si alte mizerii din litoralul romanesc.In Eforie N am gasit in apa o ditamai piatra din care ieseau doua sarme armate ruginite de circa 6 mm grosime si asa de ascutite incat puteau sa-i intre oricui in picior provocand o nenorocire, piatra cu sarmele ruginite era rezultatul unei bucati din dezafectarea unei cladiri si ma intreb:Nu cumva sunt intentionat aruncate de unii sa discrediteze o plaje ca altele sa castige si ca niste restaurante si hoteluri din apropiere sa aibe clienti directionati ?Nu cumva cineva i-a scapat pe unii de mozolul din constructii darmate in apa marii noastre ?Apa marii murdara, plina de alge, asa de multe incat iti da tendinta ca esti inca pe iarba.Nu apa marii din Romania, eu va indrum sa nu faceti greseala mea, in Bulgaria, anu asta nu mai cred in nici-un minister al turismului si vrajelile lui, nu mai cred in nici-un turism din romania de vreme de noi cetateni din Romania platim taxe la intrare in constanta.Nu Romania, Da Bulgaria. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Eu cred ca o sa fie inghesuiala si anul asta la mare pe litoralul romanesc. Are cine sa se duca. E maare gradina...Off topic:ma intreb, pana cand o sa le permitem sa isi bata joc de noi ? Au distrus fabrici, spitale, scoli si... litoralul. Am omis ceva ? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Am omis ceva ?Da! Important! Prin legile invatamintului modificate si promovate de toate guvernele postdecembriste, tineretul a ajuns la stadiul de leguma care vegeteaza prin birturi si barurui... Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 ieri am avut treaba prin constanta si am trecut si prin mamaia (statiunea), se munceste de zor , de abia acuma se varuieste si se chinuie sa se faca curatenie pe la asa ziselel terase. asta e diferenta fata de straini , totul se face in ultimul timp pe fuga si de mare mantuiala ,bineinteles toate preturile sunt super exagerate ca de e criza ( motiv de imbogatire). eu de felul meu cam an de an merg la eforie nord si stau cam 2-3 zile. plaja s-a ingustat de nu gasesti un loc de plaja , eu merg la la sudul plajei , acolo e si malul mai abrupt (imi place sa merg la apa mai adanca fara sa parcurg 1 km pana dau de ea), fiare in apa nu am gasit dar pietroiae sunt destule mai ales langa digurile de stabilopozi , plaja e mai curata ca in mamaia si eforie sud dar nu excelenta iar alge nu prea sunt. cam in fiecare vara mai fac si cate o excursie de 1 zi (plec dimineata si ma intorc seara) in mamaia , si intradevar e dezolant , apa murdara coji de seminte , chistoace , de furat nu m-a furat nimeni dar mai tot timpul cearceaful e supreavegheat.@optiplex ai dreptate vinul francezilor nu e asa de bun pe cat e laudat , am fost tot in marsilia (regiunea Martigues) , in interes de seriviciu si am gustat din vinurile lor , nu m-au dat pe spatein rest ce sa zic , cred ca si anul asta tot un fel de masochist o sa fiu (sau poate nu) Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Daca credeti ca in Eforie&Mamaia sunt pietroaie si alge in apa, n-ati vazut inca Cap Aurora- s-ar ingrozi si Cousteau, fundul marii in zona de plaja era intr-un asemenea hal ca trebuia sa intrii in sandale-oricum statiunea cam pustie, doar cativa ofiteri la pensie, statiunea linistita complet-chiar si masa de seara trebuie luata de cei din Cap Aurora in...statiunea Jupiter. Singurul avantaj in Cap Aurora, plaja foarte aproape de hotel. Si linistea "de moarte"-in afara de discoteca "Catunul" cam mereu inchisa, nici o miscare-statiune fantoma.Ce e de remarcat pe litoralul romanesc, este ca nu lipsa banilor e cauza starii de fapt a statiunilor, ci lipsa de bunavointa a administratorilor. Link spre comentariu
zal Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Ce mi-ar place să am o navă de luptă zdravănă şi să iau la ţintă cu tunurile sărăciile alea numite ''staţiuni'', cu tot cu ''oamenii de afaceri''. icon_axe icon_hang Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Ar merge apasat si butonul rosu , iar apoi sa vezi norul ciuperca plutind deasupra " statiunilor " ..........Dar cu taxa pe prostie a lui mAZARE pentru accesul in cartierul mAMAIA al Constantei cum ramane ? Tot stat in stat ?Ce l-as arde eu pe mAZARE cu o taxa de Bucuresti , ca el are de unde plati .............si K.K.tii aia de la comisia antidiscriminare de la sENAT se fac ca nu vad cum toti cetatenii Romaniei ( nerezidenti in Constanta ) sunt discriminati de mAZARE cand sunt obigati sa achite acea taxa rusinoasa , demna doar de evul mediu..............Parerea mea este ca merita sa mergem doar la munte , la mare este total exclus !!! Link spre comentariu
zal Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 În fond, nu te pune nimeni să te buluceşti în Mamaia, din punctul de vedere al lui Măzăriche, emigranţii strică infrastructura aşezării, împut locul, etc. Ptr curăţarea litoralului aş prefera jucăria asta: Care folosea fierătanii de tipul ăsta: Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Fieratania asta bate pana in Bucuresti , mai precis Casa Poporului ? Ca am rezolva relativ usor toate problemele tarii ! Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Fieratania asta bate pana in Bucuresti...?... asta sigur bate pin' acolo... Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Sau poţi încerca cu ăsta, foarte bun ptr fugărirea unui anumit individ prin curtea Cotroceniului: De remarcat similaritatea între îmbrăcămintea americană din 1860 şi cea a multor români din zilele noastre. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum