sisu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 salutari.m-am tot interesat in stanga si in dreapta si nu am reusit sa ajung la o concluzie.vreau sa-mi fac 2 fr cu un buget de aprox 10,11 mil(vad la salar).nu vreau sa investesc in p-audio,care sunt cam scumpe.m-am hotarat in felul urmator:(am filtre dna xpro2)ori cu 2 x ew1505+comp50\boxa,ori 1 x lw1503+comp50\boxa.eventual daca a mai avut cineva aceste difuri,care suna mai bine pt fr.mersi.stima Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Am auzit vorbe bune despre lw, eu am fullrange cu ew, la cat de mult lauda lumea lw-ul si la cum stiu ca suna ew si luand in vedere si diferenta de pret sunt convins ca lw e mult mai bun.Ew se preteaza pt sateliti, sau fullrange fara pretentii. Daca le fortezi procesand sunetul cu bass redau binisor si basul daca ai destula putere sa le dai, ca daca bagi ceva bas ai pus amplificatorul in cur. Eu am T.amp TA-1050 si il ingenunchez ca sa pot folosi ew-urile ca subwoofere in casa, desi nu prea ajung cu ele la maxim . Cu un egalizator 2x15. Le folosesc ca subwoofer in sensul ca ridic f mult basul direct pe boxe, adica nu am alte incinte pt ele. Sun boxe de 96 litri acordate la 45Hz, daca le fortez cu bas din egalizator redau binisor in jos pana pe la 43-42 Hz, sub valoarea asta e liniste. . Oricum ca bubuiala e foarte ok pt casa.Mie imi pare rau ca nu am luat de la inceput lw-uri, diferenta de pret e de 100 de lei (difuzorul). Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 selenium 15pw4 + Selenium d202 ar fi o varianta Link spre comentariu
sisu Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 mersi de sfaturi baieti.din datele tehnice ale difurilor reiese ca ew coboara pana in 40 hz iar lw pana in 50 hz mersi mircea de sfat,stiu ca nu iti prea place bt si alte chinezarii,dar ca sa imi fac 2 fr cu p-audio sau selenium ar cam costisitor pt buzunarul meu.oricum boxele nu vor fi folosite la sonorizari decat ocazional(max 10 ori pe an).iar in partea in care sunt eu nu se prea gasesc baieti cu aparatura audio de firma,cred ca vreo 2,si aceia au the box.am uitat sa mentionez:ca si amplif va fi un max 2500.stima Link spre comentariu
sisu Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 n-am zis asta.daca ma ajuta bugetul imi fac fr cu 2 x lw + comp50\boxa.oricum p-audio si selenium sunt mai potente ca bt in general.doar ca m-am uitat p youtube la filmulete cu enspe mii de basi si fr si cu bt si cu p-audio,si cu selenium si cu dibeisi care cica sunt difuzoare(pocnitori) si nu mi-a displacut deloc bt.stima Link spre comentariu
sisu Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 era vorba de ew si lw. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Ca detinator de LW, iti pot spune ca se comporta foarte bine intr-un sub.Dar, nici pe FR nu e de neglijat. Doar ca nu are medii destule. I-ar trebui un driver competent, care sa compenseze lipsa de frecvente medii.Daca e, mergi pe EW in FR si pune pe basi LW (asta in care doresti sa iti faci si basi ).Selenium 15PW4, nu isi justifica deoc banii, avand in vedere ceea ce stie sa faca. Si in plus nu are ce cauta in FR.este clar ca nu ai avut nicodata ocazia sa-l ascultiSensibilitatea la pw4 este mai buna, zona de medii este incomparabil mai corect reprezentata iar difuzorul coboara fara absolut nici o problema ca fullrange. Chiar nu ai cum sa compari un difuzor proiectat si produs de o firma cu aproape 50 de ani experienta in domeniu cu un difuzor de 5$ facut la norma de mancatorii de orez. Stiu ca esti suparat ca ai fost banat pe forumul poweraudio dar singurul vinovat pentru asta esti tu. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 IAr apar profesionistii ...iar se lasa cu scandal. Sa nu uitam de sigla. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 ar fi mai bine sa-ti vezi tu de scoala si sa lasi partea profesionala profesionistilor.userii de valoare Sunt acolo unde le este locul , admini si moderatori in acea comunitate.Probabil tu ai alt mod de a interpreta acest cuvant. Scandalagii si smecherasii nu intra la categoria asta, cel putin nu la mine in ograda. Iar faptul ca unii urla mai tare nu inseamna ca au si dreptate decat in mintea lor.sa nu divagam totusi de la subiect. Link spre comentariu
sisu Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 ok fratilor.nu m-a prea ajutat cearta voastra.respect pe oricine e mai experimentat ca mine in materie de sunet.e o pasiune a mea de mult timp si vream sa fac ceva cat de cat acceptabil cu nu prea multi bani,ca traim in romania si stiti si voi cum e.treaba e ca tot nu am bani de p-audio si selenium cu o putere care sa se tina dupa phonic.m-am mai gantit si la varianta sa-mi vand filtrele dna xpro2 si sa-mi fac o incinta cu ew-18hn,medii pe ew10-ep si comp50 bineinteles pe 3 cai acordata la 50 hz.credeti ca ar iesi ceva mai bun decat pe 2 cai?stima Link spre comentariu
radue Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Foarte interesat raspuns la intrebarea EW vs LW.Eu va rog sa reveniti la subiect cu detalii concrete si demonstratii stiintifice; pana atunci toti marii injineri sunt egali cu 0. Link spre comentariu
sisu Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 deci nimeni cu vreo idee "malefica" ? Link spre comentariu
adircf Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 userii de valoare Sunt acolo unde le este locul , admini si moderatori in acea comunitate.Scuza-ma Mircea, dar nu ma pot abtine. Imi place ca ti-ai ales niste moderatori care incep topicuri de genul: " Cum se pune corect in bridge un ep2500 ? " :a: ontopic m-am mai gantit si la varianta sa-mi vand filtrele dna xpro2 si sa-mi fac o incinta cu ew-18hn,medii pe ew10-ep si comp50 bineinteles pe 3 cai acordata la 50 hz.A trecut era dulapurilor muzicale + ai toate sansele sa buctezi un proiect pe 3 cai. Rezuma-te la ceva simplu gen 15" + 1" si la nevoie iti ai faci niste sub-uri. Link spre comentariu
sisu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 mersi adircf de sfat.chestia la varianta asta era alegerea unui woofer intre ew si lw,iar pana la urma cred ca voi alege lw.stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum