Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Philips sasiu L01.2E_AA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

15

• petcu_daniel

11

• Bird

5

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

da, adoua oara luate la manacert este ca trafo linii nu lucreaza, U filament tk si fit inexistentU1 94v iar sursa intra in stby si in on din telecomanda normal banuiala mea este ca tr but nu lucreaza sau tr linii defect

Link spre comentariu

Verifica condensatoarele electrolitice din sursa,de pe tensiunile recuperate din trafu de linii,circuitul de alimentare al procesorului si al memoriei.Acel stabilizator de 5V este facut cu un bc inlocuiestel in ambele televizoare cu unul nou pt ca masurat este bun iar in timpul functionari se intrerup.Daca nu ai un aparat de masura cu care sa masori condensatoarele electrolitice atunci le mai poti verifica incarcindule dintr-o sursa reglabila aproape de tensiunea la care lucreaza ele si le descarci,care nu se mai descarca il poti arunca,daca nu-ti este in clar cum se descarca vreo unul atuci il compari cu altu de aceeasi capacitate si tensiune de lucru,nu este modalitate ortodoxa de verificare a condensatoarelor electrolitice dar in lipsa unei punti de masura da rezultate garantate.

Link spre comentariu

cu scuzele de rigoare dar nu am mai putut modifica postul anterioram doua banueli ori nu se face comanda la tr final sau trafo linii dus. cu ce trafo de tipul hr.. pot inlocui?mentionez ca tv este cu tub plat

Link spre comentariu

Buna seara ! Pentru acest sasiu L 01.2 E AA merg urmatoarele trafuri HR 8342,HR 80028,HR 80119.Dar pentru a va spune cu siguranta ce traf va trebuie,trebuia ca sa ne apuneti codul de pe traful original al tv-ului dvs.noapte buna !

Link spre comentariu

fo 28 06 11392114125002B B08242253102638 asta scrie pe eldaca se poate sa sa-mi dati o sugestie cum as putea sa verific daca tr final este conandat, idea este ca nu detin cine stie ce aparatura de masura

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări