Vizitator viobio Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 simbata 14.5.2011,organizez o"distracie" cu sapte amplificatoare de chitara ,realizate de mine impreuna cu chipa viotubeampadicaGeorge PatranoiuDan SandulescuDecebal Robesculocatia este barul SNATCH situat i Soseaua Panduri nr 26,imediat dupa spitalul Pandurioricine este bine venitberea este din partea mea,am rezervat bere pentru cei prezenti Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Ce fel de muzica va fi? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Ce fel de muzica va fi?ROCK Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Pe la ce ora incepe distractia ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Pe la ce ora incepe distractia ?de la ora 17,am uitat sa comunic ora Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Duminica 02.11.2014 fac un worckshop VIOTUBEAMP,cu amplificatoare de chitara.Locatia este in incinta S.C.ELECTROMAGNETICA S.A.Cine este pasionat de rock sau vrea sa scape de nevasta,soacra,copii,poate petrece citeva ore "cu baietii",o sa las masina acasa,sa bem si ceva bere.Harmalaia incepe cu ora 12. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Exact cind am eu un botez de facut... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum