iulisan Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Buna ziua.Are cineva schema amplificatorului manufacturat de cei de la MAGNUM respectiv modelul : ME 300 TE sau schema celui cu care se "aseamana" asta daca mai e vreun model asemanator. Amplificatorul a vazut un cb-ist care a dat in el fara antena si evident ca i-a pocnit tot.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Pune si tu niste poze sa vedem ce are inauntru. Sigur o sa-i gasesti un echivalent direct pe la Zetagi sau RMItaly... Banuiesc ca nu mai baga 2XMRF455, ca sunt prea scumpi, tre sa fie cu MOSFET-uri...probabil Link spre comentariu
iulisan Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Salutari.Asa cum spuneam liniarul a fost plimbat pe la diverse persoane asadar nimic din ce este in el nu este garantat ca-i apartine.Am schimbat MRF-urile 455 cu MRF 449 ( 455 - 60w , 449 - 30w ) si a luat-o dar nu inteleg care-i rostul acelor tranzistoare acolo , prefinali , ampilificare pe receptie...Liniarul in am/fm scotea conform specificatiilor 150w din 2 MRF 455 puse push/pull iar acu' nu vrea mai mult de 50w , ma asteptam la un 70-80W ... Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Nu, nu e preamplificator de receptie. Are intr-adevar prefinal, poate ca ar merge si un BD135, dar eu as pune mai degraba un tranzistor de RF adevarat, de ex un 2SC2078. Celalat, "BC-ul" este probabil tranzistorul ce asigura polarizarea prefinalului si finalului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum