TBone Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 As vrea sa fac sapaturile acelea in jurul difului pentru ca el sa intre la ras in incinta. Adica sa fie de gen "flush" cum zice bassboxu'.Uneltele mele din dotere sunt: pentular, bormasina, polizor unghiular?Ma scuzati daca nu m-am exprimat in termeni prea tehnici Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 poti face fata incintei din 2 placiprima placa o vei decupa la diametrul exterior al difuzorului, iar a doua la diametrul de prindere.asa obtii prinderea tip flush :goodman: Link spre comentariu
TBone Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Dar e mai complicat sa lipesti doua placi pentru ca in timp se pot desprinde si o sa inceapa sa vibreze incinta Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 nu vad probleme daca folosesti adezivi buni Link spre comentariu
TBone Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Adica tu zic sa folosesc de ex: PAL de 18 si apoi in fata sa lipesc, tot pal cred, de grosime mai mica.Ar fi o idee dar totusi cam costisitor. alta optiune mai ieftina nu exista?Ceva (vr-un burghiu sau ceva de genu) pentru bomasina. Asta m-ar interesa mai mult. Link spre comentariu
Vizitator ttt Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Adica tu zic sa folosesc de ex: PAL de 18 si apoi in fata sa lipesc, tot pal cred, de grosime mai mica.Ar fi o idee dar totusi cam costisitor. alta optiune mai ieftina nu exista?Ceva (vr-un burghiu sau ceva de genu) pentru bomasina. Asta m-ar interesa mai mult.Sunt freze.Parerea mea: Nu iti recomand sa utilizezi un router (de fapt e o freza) mai ales daca nu ai experienta cu un astfel de instrument si mai ales daca vrei sa frezezi pe muchie. Este dificil, periculos (subliniez asta) si rezultatele pot lasa de dorit. Cel mai simplu este sa faci ce a zis Nexus. Nu o sa ai probleme folosind adezivi buni, mai ales daca pregatesti bine suprafetele: sa dai cateva santuri pe diagonale pe fetele care se vor lipi (e un exemplu), sa le netezesti bine etc. Pentru asta util ar fi sa ai o presa sau macar cateva menghine (clesti cu filet) bune pentru lemn, sau pur si simplu vreo 90 Kg shutite de pe la vreo sala de fitness ;).Nota bene: pe langa pretul unui router (unul bun e destul de scump), frezele costa extrem de mult si nu merita banii, mai ales daca nu le folosesti si la altceva sa-ti scoti banii dati pe ele.Daca insa tii neaparat sa faci ce vrei tu, ia placa de PAL pe care ti-ai ales-o pentru fata incintei (mai bine ar fi MDF...) si du-te cu ea la un atelier de comercializat si debitat PAL unde au si posibilitatea de profilare pe muchie. Rezultatele vor fi foarte bune si costurile extrem de mici. Link spre comentariu
TBone Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Daca insa tii neaparat sa faci ce vrei tu, ia placa de PAL pe care ti-ai ales-o pentru fata incintei (mai bine ar fi MDF...) si du-te cu ea la un atelier de comercializat si debitat PAL unde au si posibilitatea de profilare pe muchie. Rezultatele vor fi foarte bune si costurile extrem de mici.Cred ca raman cu solutia asta pentru ca cealalta nu prea ma incanta(prea complicat si costisitor)A si am cautat pe forum dar tot nu mi-am dat seama cum arata MDF-ul si care e diferenta de pret inte el si pal. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 MDF e pal fincum este pal-ul la suprafata (aschii minuscule), asa este mdf-ul doar ca asa este si in interior, si aschiile sunt ceva mai fineeste mai omogen decat PAL-ul si este si ceva mai scump, dar nu exagerat Link spre comentariu
Vizitator ttt Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Cred ca raman cu solutia asta pentru ca cealalta nu prea ma incanta(prea complicat si costisitor)A si am cautat pe forum dar tot nu mi-am dat seama cum arata MDF-ul si care e diferenta de pret inte el si pal.Uite aici gasesti si niste imagini:http://www.keidel.com/design/select/cab ... ng.htm#HDF Link spre comentariu
TBone Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 asa ma mersi ttt eram sigur ca tu imi sari in ajutor cu niste imagini mercic acum totu e clar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum