norm Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Salut! Am o imprimanta HP C42800 si am instalat-o pe Windows XP si mergea perfect. Acum mi-am schimbat Windows-ul pe Windows 7 si pe la sfarsitul instalarii spune ca nu e compatibila cu Windows7 :cry: . E de vina software-ul sau imprimanta ? Daca doriti informatii de contact spuneti-mi pe mesaj privat... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Buna seara ! Aveti cumva cd-ul cu driverul la imprimanta dvs,daca da verificati daca aveti pe cd-ul de la imprimanta driverul pentru windows 7,sau aveti numai driverul pentru windows xp,daca nu il aveti pe cd-u driveru,atunci cautati-l pe net driveru pentru windows 7,pentrui ca sa-r putea ca sa-l gasiti.Mult succes ! Link spre comentariu
norm Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 Buna ziua! in legatura cu cd-ul , pe el scrieWindows 2000/XP/VISTA, DECI NU E SI PENTRU WINDOWS7. VOI CAUTA DRIVERUL PE NET . MULTUMESC. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Salut ! Pai puteti prima daca ca sa cautati direct pe site-ul la HP driverul la imprimanta dvs,iar daca nu il gasiti acolo il cautati cu ajutorul lui google. Mult succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum