Broscaru Petre Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 L-am procurat gratis, dar nu am schema lui. A fost folosit in salile de invatat morse. pe orice as apasa, se aude un numar de linii egal cu cite are simbolul respectiv. Practic face si punctele tot linii.Transmitatorul este modelul cu toruri de ferita. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Felicitari , sa-l stapanesti sanatos.......... dar care este motivul pentru care ne faci cunoscut ca posezi un asemenea " transmitator "...........cumva doresti sa fim invidiosi pe tine ? Link spre comentariu
Broscaru Petre Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Regret ca nu ai inteles. Este defect, nu se aud punctele; de fapt se aud, dar sint tot linii. De pilda, pentru "a" se aud doua linii, pentru 'c" patru linii si tot asa. Nu il pot folosi, mi-ar trebui schema lui. Daca se poate, daca nu, asta e! Cu tot respectul. Link spre comentariu
yo9how Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Pai pune o poza sau mai multe cu el, in special cu asezarea pieselor, poate recunoaste cineva ce schema este; altfel.... doar din descrierea dvs... nici o sansa Link spre comentariu
Flor Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Studiati siteul de la PaCo, Palatul Copilor din Bucuresti. Si la sectiunea de radiotelegrafie o sa gasiti un nume si mai ales un orar. Conform lui mergeti si vorbiti cu cine e acolo. Daca tanarul nu poate, tatalui lui sigur stie, ca doar a lucrat cu asa ceva inainte de pensionare..PS. Adevarul e ca din prima postare nici eu nu intelesesem mare branza, adica ce doreati.PPS. Evitati miercurea, mai ales dupa ora 17.30. Sambata dimineata ar fi cel mai bine, dupa parerea mea. Dar sunati si intrebati... Link spre comentariu
Broscaru Petre Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Mulţumesc pentru informatie. Link spre comentariu
Flor Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Cu placere.Succes si BAFTA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum