Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio normende p1650

Postări Recomandate

La respectivul aparat de mai sus,defect finalii audio pe un canal,originali inca:2sc2564 si 2sa1094 amindoi sirma,pe celelalt canal montati de cineva echivalentii:2sa1215 si 2sc3264 care si astia fierb!!! dar inca nu sint dusi!!L-am intrebat pe client cat au costat tranzistorii echivalenti si mi-a spus ca amindoi au fost 50 de lei!!!Suta la suta sint facaturi ordinare ,deoarece si astia au alt pret ,nu cat mi-a zis clientul,cam de la 100 de lei incolo bucata,nu 50 de lei amindoi.Acum clientul doreste sa-i fac scula cu pret redus,dar i-am zis ca acesti tranzistori care i-au montat cineva nu sint de treaba,dar intelege-te daca ai cu cine......"sint noi ,nu are cum sa nu fie buni"-replica clientului!!!Nu am mai intins-o cu el la discutii si de aceea va intreb :nu are nimeni tranzistori originali de vanzare??Asta ca sa-i pot spune un pret de reparatie!!De schema nu va mai intreb ca ,pauza nu prea am gasit asa ca.....d-zeu cu mila!!!P.S.- Un amplificator functional identic i-am spus ca ar gasi de cumparat la 200-300 de lei,dar.....numa asta e cel care il doreste ,nu altul!!Oameni si oameni :nebunrau:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

3

• misuraelectronic

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

pina sa va apucati sa bagati banii in tranzistoare noi , sfatul meu ar fi urmatorul...postati dvs niscaiva poze lizibile cu acei echivalenti minune , sa ne convingem si noi daca sint originale sanken sau sint pocnitori chinezesti ...!oricum , echivalentii sint pusi cam dupa ureche , avind in vedere ca perechea corecta a lui 2sc3264 este 2sa1295 , nicidecum 2sa1215 ... :da

Link spre comentariu

Da asta asa e,dar probabil cine i-a schimbat a luat cam ceea ce a gasit si a fost ieftin!!Mai lizibil de atata.....nu prea merge!!!Dar eu m-am gindit cat au putut costa de unde i-a adus magazinul,daca si-au permis sa-i dea cu 25 de lei.....cu toate ca ei au un adaos destul de piperat!!!

Link spre comentariu

asa...de departe , din avion :rade: pare sa fie original sanken , insa e neaparat nevoie de niste poze mai mari ...musai fata si spate , ca sa ne putem benocla ca lumea...! ce dracu` opinie corecta sa avem la puchinosenia aia microscopica postata de dvs...?!?!

Link spre comentariu

Hai ca incerc sa la fac mai uriase :sparge:Dar mi-e groaza sa desfac toata tarasenia ca astia echivalenti sint montati pe radiator si pe deasupra i-au mai atasat si 2 ventilatoare cineva si.....sa-i ia naiba sincer nu am chef de munca patriotica,ca au trecut acele vremuri!!!Cred ca .....renunt cu drag la aparat!!!Nu am nici telefonu pe la indemana sa-i trag in blitz,poza ce am dat-o era de la magazinul de unde i-a cumparat nu din aparat,asa ca....mersi de osteneala acordata dar sincer,eu renunt la elMultumesc oricum pentru timp si ...nervi :daP.S.-Mi-a atras atentia acu' un minut clientul la telefon ca:"daca e mai mult de 60 de lei reparatia nu-l face"!!!Oh,ce usurare!!! :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări