BUGHIU Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 La respectivul aparat de mai sus,defect finalii audio pe un canal,originali inca:2sc2564 si 2sa1094 amindoi sirma,pe celelalt canal montati de cineva echivalentii:2sa1215 si 2sc3264 care si astia fierb!!! dar inca nu sint dusi!!L-am intrebat pe client cat au costat tranzistorii echivalenti si mi-a spus ca amindoi au fost 50 de lei!!!Suta la suta sint facaturi ordinare ,deoarece si astia au alt pret ,nu cat mi-a zis clientul,cam de la 100 de lei incolo bucata,nu 50 de lei amindoi.Acum clientul doreste sa-i fac scula cu pret redus,dar i-am zis ca acesti tranzistori care i-au montat cineva nu sint de treaba,dar intelege-te daca ai cu cine......"sint noi ,nu are cum sa nu fie buni"-replica clientului!!!Nu am mai intins-o cu el la discutii si de aceea va intreb :nu are nimeni tranzistori originali de vanzare??Asta ca sa-i pot spune un pret de reparatie!!De schema nu va mai intreb ca ,pauza nu prea am gasit asa ca.....d-zeu cu mila!!!P.S.- Un amplificator functional identic i-am spus ca ar gasi de cumparat la 200-300 de lei,dar.....numa asta e cel care il doreste ,nu altul!!Oameni si oameni Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 pina sa va apucati sa bagati banii in tranzistoare noi , sfatul meu ar fi urmatorul...postati dvs niscaiva poze lizibile cu acei echivalenti minune , sa ne convingem si noi daca sint originale sanken sau sint pocnitori chinezesti ...!oricum , echivalentii sint pusi cam dupa ureche , avind in vedere ca perechea corecta a lui 2sc3264 este 2sa1295 , nicidecum 2sa1215 ... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Da asta asa e,dar probabil cine i-a schimbat a luat cam ceea ce a gasit si a fost ieftin!!Mai lizibil de atata.....nu prea merge!!!Dar eu m-am gindit cat au putut costa de unde i-a adus magazinul,daca si-au permis sa-i dea cu 25 de lei.....cu toate ca ei au un adaos destul de piperat!!! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 asa...de departe , din avion pare sa fie original sanken , insa e neaparat nevoie de niste poze mai mari ...musai fata si spate , ca sa ne putem benocla ca lumea...! ce dracu` opinie corecta sa avem la puchinosenia aia microscopica postata de dvs...?!?! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Hai ca incerc sa la fac mai uriase :sparge:Dar mi-e groaza sa desfac toata tarasenia ca astia echivalenti sint montati pe radiator si pe deasupra i-au mai atasat si 2 ventilatoare cineva si.....sa-i ia naiba sincer nu am chef de munca patriotica,ca au trecut acele vremuri!!!Cred ca .....renunt cu drag la aparat!!!Nu am nici telefonu pe la indemana sa-i trag in blitz,poza ce am dat-o era de la magazinul de unde i-a cumparat nu din aparat,asa ca....mersi de osteneala acordata dar sincer,eu renunt la elMultumesc oricum pentru timp si ...nervi :daP.S.-Mi-a atras atentia acu' un minut clientul la telefon ca:"daca e mai mult de 60 de lei reparatia nu-l face"!!!Oh,ce usurare!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum