yo9hnf Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 L-am sunat pe carnatul cu laptopul si a zis ca marti-miercuri imi da negatie de service. La Auchan am vazut un laptop COMPAQ (?!?!?!?! de cand mai exista compaq ???) si un ACER (asa scrie pe eticheta de la raft, dar pe el scrie eMachines ). Care credeti ca ar fi mai reusit ? Ambele-s suspecte... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Compaq in momentul de fata e divizia low-cost a HP. La fel si emachines pt Acer. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Am fost la vagauna si ieri si am luat laptopul impreuna cu negatia de service.Aseara am fost la Auchan si am gasit un Lenovo fix la aceiasi bani, adica 1399lei.Pare ok. Am cautat pe internet si am vazut CA COmpaqul nu mai are treaba cu HPul....HPul vanzand intreaga companie unei firme oarecare. Oricum, Compaq sincer mi se pare cel mai dubios brand. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Morala: Intai faci munca de cercetare, dupa aia cumperi. Valabil mai ales in Romania. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum