Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme semnal telefonie mobila

Vizitator f l o r i n TGV

Postări Recomandate

Va rog ajutati-ma! Ce pot sa fac pentru a creste semnalul de telefonie mobila in interiorul unei case (exista vreun amplificator sau il pot constriu eu daca da cum?) mentionez ca am montat pe casa un fir conectat la o antena si l-am dezizolat dar am semnal doar daca tin telefonul (zona antenei) lipit cu firul mai sus mentionat. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• gica70

1

• strombi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dar casa ta e buncar de nu ai semnal in ea?Sau releu e departe fa o cerere la primarie sa se momteze in zona un amplificator in orasul meu era problema cu wiarless acum ai wiarless ori unde in oras au venit aia de la vodafone si au montat un amplificator la cererea primarului.

Link spre comentariu

....fa o cerere la primarie sa se momteze in zona un amplificator....

Poate sa faca si-o mie, daca firma de telefonie nu are avantaje materiale n-o sa monteze nimic, ce treaba are primaria cu semnalul GSM in cazul de fata ? :sparge: Cum a spus si colegul @giga70, cauta antena gsm dar sa se potriveasca cu telefonul tau, vezi sa ai conector extern pentru antena la telefonul tau.Sa nu iei teapa cu antena, asta daca ai gasit o marca anume, intreaba totusi.
Link spre comentariu

multumesc tuturor de mesaje! casa este a socrilor mei si este intr-o vale releul celor de la Cosmote este pe deal si nu are semnal decat in exteriorul casei si numai in doua locuri din exteriorul casei in rest zero (nici macar o linie)!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări