CATA2003 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Vorbeam cu tipul care a inceput subiectul ... am un bec hid de 35w si ma intreban daca a gatat convertorul 12- 80+ HV .....sunt ceva scmene de convertoare ?, am nevoie de unul cat mai eficient sub 4w disipatinimic??? Link spre comentariu
yo6ial Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Vorbeam cu tipul care a inceput subiectul ...Dar m-ai citat pe mine Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 vezi p-aici http://www.hidplanet.com/forums/index.p ... 815e368cd4 Link spre comentariu
CV-03-BTF Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Precizez ca intentinam sa folosesc un astfel de convertor la autoturism....Dar ulterior deschiderii acestui subiect preturile au scazut foarte mult la astfel de sisteme.. Mai ales ca pe auto.. se cer performante .. si nu pot astepta zeci de secunde pentru ca sa am intensitate maxima. Parerea mea este ca nu se pot realiza astfel de convertoare in regim de... amator ( cel putin nu pentru auto)!!Am desfacut cel putin 5..6 module din astea dar pana in prezent nu am ajuns la un rezultat. Celor interesati sa continue...0744222246 Link spre comentariu
CATA2003 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Eu vreau sa-mi fac o lanterna cu xenon de 35w , am gasit ceva pe internet dar pretul lor ustura 300-500euro , acumulatori am gasit foarte ieftini , lithium ion 3.7v si 2.4 A la 4 euro , cu 12 bucati dinasetea m-am scos , ceea ce inseamna vreo 3-4 ore de functionare cu o singura incarcare si o greutate minima ....., convertorul auto are dimensiuni foarte mari , pt aplicatia de care am eu nevoie ... Link spre comentariu
Vizitator hadriano Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 salutunde ai gasit acc de 3.7 si 2.4A?sunt tipul 18650,nu?pretul de 4 euro e bun, daca si ei sunt buni.Si inca ceva,cum incarci acesti acumulatori?eu am ajuns pe pagin asta cautand un ncarcator sau scheme pt asa ceva.Multumesc Link spre comentariu
CATA2003 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 salutunde ai gasit acc de 3.7 si 2.4A?sunt tipul 18650,nu?pretul de 4 euro e bun, daca si ei sunt buni.Si inca ceva,cum incarci acesti acumulatori?eu am ajuns pe pagin asta cautand un ncarcator sau scheme pt asa ceva.MultumescDa sunt 18650 ...cauta pe dealextreme.com ,acum au pretul de 6 usd 2 bucati... Link spre comentariu
Vizitator hadriano Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 salutmultumesc pt raspuns.sa inteleg ca ai cumparat de pe acel site?din ce am citit, transportul ar fi free...Ai fost multumit?Sunt ok?Daca doresti poti sa imi raspunzi pe privat, sa nu nu abatem de la topic.Am vazut multe prostioare interesante, si as fi tentat... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Salut problema este in felu urmator sa cam busit un blast de xenon de pe masina,adica becu face ca un stoboscop, am verificat becul cu celalalt balaast si este ok deci este balastu, in el este o piesa de ceramica in care se vad descarcari elecrice exact in acelasi timp cu cadenta becului. aveti ceva idei? Link spre comentariu
pavy Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Piesa ceramica este un descarcator de supratensiune. Am avut si eu o problema asemanatoare la un balast si sa dovedit a fi o lipitura rece pe placa de comanda. Incearca sa intaresti toate lipiturile folosind un flux de calitate. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 daca va intereseaza am eu doua astfel de balasturi .. le-am schimbat cu unele slim , daca e vb despre acele balasturi de xenoane. Link spre comentariu
Vizitator nycul Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 salutunde ai gasit acc de 3.7 si 2.4A?sunt tipul 18650,nu?pretul de 4 euro e bun, daca si ei sunt buni.Si inca ceva,cum incarci acesti acumulatori?eu am ajuns pe pagin asta cautand un ncarcator sau scheme pt asa ceva.MultumescDa sunt 18650 ...cauta pe dealextreme.com ,acum au pretul de 6 usd 2 bucati...[/quotesalut.caut si eu acc de 3.7 si am gasit pe dealextreme,dar problema e ca daca dau comanda cum se livreaza la domiciliu.ma poate lamuri cineva? Link spre comentariu
Vizitator alessia70578 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Pentru cei interesati de o schema a blocului de amorsare a unei lampi cu xenon (imi pare rau ca nu detin mai multe amanunte), va atasez mai jos una. Link spre comentariu
crispus Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Am o intrebare legata de instalarea xenon. Exista posibilitatea ca tensiunea de ordinul kV sa intre pe instalatia masinii?Daca da, ce circuit de protectie as putea face?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator tucson Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Am schimbat de curand instalatia de xenon, cea veche inca mai merge insa nu asa cum trebuie.Vreau sa stiu daca e posibil sa folosesc un bec+blast pentru iluminare de interior cu ajutorul unui transformator? E vorba de o iluminare pentru un proiect foto, fiind lumina puternica si alba mi-ar fi buna, in caz contrar il arunc.Daca se poate face, exista un atelier de reparatii electrice prin Bucuresti care sa rezolve problema rapid?Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum