Vizitator rugvlad Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Am cumparat o statie Luckey 852+ si letconul de 30w este mult prea slab si la maxim, ca i-am schimbat varful cu 900M-T-K si se incalzeste doar pe margini si mi-e foarte greu cu el. Vroiam sa va intreb: daca schimb rezistenta aia cu una mai puternica, daca exista sa cumpar mai puternica si daca nu cumva puterea ii doar din statie, va fi mai puternic letconul? Ma gandeam sa ma duc in bazar sa vad ce au cei de-acolo, sunt din Iasi, ca daca ma duc la un magazin specializat cum ar fi dioda sau general systems te rup de bani, astia vand alcool izopropilic la 1L cu 45 Ron si pe net ii 10 Ron. Deci...Spuneti-mi voi cum sa maresc puterea la letcon sau sa cumpar altul care sa se potriveasca la mufa cu cel pe care-l am la Luckey 852+. Mi-ar trebui reglajul de temperatura ca daca iau unul normal, chiar mai puternic si sa faca treaba, nici nu-i pot pune capul care-mi trebuie, doar daca gasesc la astia. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 In general letconul de la statia asta are 48W cel putin asa scrie in prospect.NU ai cum sa maresti puterea,ba mai mult acea rezistenta de letcon mai are in ea si termocupla deci nu-i chiar asa simplu.Cauta pe google letcon Gordak si vei gasi letcon la noi in oras la pret bun.Problema care se pune este de unde stii ca letconul ala are 30W?scrie pe el?pentruca daca este asa sa nu ai surpriza ca letconul de 48W sa arda statia. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Ciudat, am 2 astfel de statii, si la 408 grade, lucreaza super bine...si un prieten din craiova are identica....intredevar merge si pe la 350, dar mai greu....incearca sai mentii mereu varful curatStima Link spre comentariu
Vizitator rugvlad Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 In general letconul de la statia asta are 48W cel putin asa scrie in prospect.NU ai cum sa maresti puterea,ba mai mult acea rezistenta de letcon mai are in ea si termocupla deci nu-i chiar asa simplu.Cauta pe google letcon Gordak si vei gasi letcon la noi in oras la pret bun.Problema care se pune este de unde stii ca letconul ala are 30W?scrie pe el?pentruca daca este asa sa nu ai surpriza ca letconul de 48W sa arda statia.Am gasit problema daca era...oarecum o preoblema. Am desfacut capul la letcon si am vazut ca varful care l-am pus mai avea cam vreo 4mm pana sa intre toata rezistenta ceramica asa ca m-am pus pe taiat si...ati ghicit am taiat prea mult. Am mai dat cu pila si am pus inapoi partea taiata si tot mai are 2 mm dar am spus sa-i fac o proba. Merge, merge super, nu chiar uns uns cum am vazut pe youtube la astia dar merge, topeste foarte bine. Noroc ca am 4 capete din astea, am sa-l pilesc si ailalti 2 mm, cred ca-mi ia o zi la cat de gros ii capul. Ah, ca o mentiune, o folosesc la 480 de grade, la maxim merge, daca dau mai jos...Eh sunt multumit acum, nu mai trebuie sa dau bani. Prieteni, nici nu ma asteptam sa-mi raspundeti, daramite asa de repede, sanatate si numai bine, si cum spunea colegul, toata stima. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Ah, ca o mentiune, o folosesc la 480 de grade, la maxim merge, daca dau mai jos...Eh sunt multumit acum, nu mai trebuie sa dau bani. Prieteni, nici nu ma asteptam sa-mi raspundeti, daramite asa de repede, sanatate si numai bine, si cum spunea colegul, toata stima.Mie mi se pare foarte mult 480*.Nu cumva sa fii nimerit varfuri de fier(din pacate chinezii au facut si asa ceva)Normal la 350* ar trebui sac mearga ,, ca uns,,asta binenteles daca temperatura este si reala. Link spre comentariu
Vizitator rugvlad Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Ah, ca o mentiune, o folosesc la 480 de grade, la maxim merge, daca dau mai jos...Eh sunt multumit acum, nu mai trebuie sa dau bani. Prieteni, nici nu ma asteptam sa-mi raspundeti, daramite asa de repede, sanatate si numai bine, si cum spunea colegul, toata stima. Mie mi se pare foarte mult 480*.Nu cumva sa fii nimerit varfuri de fier(din pacate chinezii au facut si asa ceva)Normal la 350* ar trebui sac mearga ,, ca uns,,asta binenteles daca temperatura este si reala. Eu fix de la chinezi le am, am facut comanda de 4. Compozitia lor nu o stiu, dar am taiat in ele, chiar in doua, si la mijloc are cupru. Peste nu stiu ce aliaj ii...Dar capul ii si foarte mare, adica ii din ala gen topor sau ceva de genul. Da, am reusit si mi-am facut 2 varfuri f bune cu mici modificari la el. Acum merge struna. Daca-i reala temperatura nu stiu, in varf chiar nu cred sa fie 480 de grade. Reala poate in jumatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum