Vizitator adrianzone Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 SalutDoresc achizinionarea unui dispozitiv prin care sa pot restarta prin sms text 3 calculatoare (fiecare separat).Pot lega dispozituvul direct pe firele de restart care vin de la placa de baza.Daca poate cineva face un asemenea dispozitiv va rog sa ma contactati.Va multumesc Link spre comentariu
Depanatorul Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Dai si tu cautate pe forum / sau google "comunicator GSM" si ai sa gasesti solutia. Pe forum ai sa gasesti montaje care se conecteaza la telefon mobil Erickson care poate initia un apel.Succes!! Link spre comentariu
Vizitator proiect_01 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Da, eu pot face un asemenea dispozitiv. Link spre comentariu
Vizitator adrianzone Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 ok cum putem loa legatura? Link spre comentariu
Vizitator proiect_01 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Daca vrei aici sau pe privat. Link spre comentariu
Vizitator adrianzone Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 am dat mesaj privat cu nr meu Link spre comentariu
Vizitator proiect_01 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Ti-am raspuns pe privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum