Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soclu procesor Tda 9345 ps/3/n3/1913

Postări Recomandate

Vizitator diavloo

Buna ziua.Sper ca am postat unde trebuie.Am un televizor arctic 21 FBO cu platforma de Beko E1. Vreau sa schimb la el procesorul si as avea nevoie de un soclu pentru acest proceor. Daca stiti cumva unde gasesc de cumparat, sau aveti voi contra cost. Am mare nevoie.Multumesc mult.O zi buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• claudiu68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

este vorba despre un soclu de 2 x 32 pini cu distanta mica intre pini...! este o banalitate , care se gaseste la orice magazin de componente electronice... :da

Link spre comentariu
Vizitator diavloo

stiu ce soclu este..am fost la magazinele din orasul meu si mai mare de 2x24 nu avea niciunul..habar nu am unde sa mai incerc

Link spre comentariu

salut. ia doua de 2/24 si tai unul il atasezi dupa celalalt atit cit ai nevoie adica inca 8 pini pe o parte.......si ai rezolvat treaba. bafta :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator diavloo

problema e ca la soclul cu 48 de pini e mai mare distanta intre pini decat cea a procesorului meu..deci pica si varianta asta... :cry:

Link spre comentariu

solutia de avarie pentru dvs este urmatoarea...cereti la magazinele de la dvs din oras un soclu de pca 84c xxx , adica un soclu de 2 x 21 pini cu distanta mica , iar daca au pe stoc , atunci cumparati doua bucati din manevra asta de mai sus...! dupa aceea , taiati soclurile cu un sfic , eliminind tijele de prindere laterala ...!after dupa aceea , veti ramine cu 4 barete de 21 de pini fiecare...! taiati cite 11 pini din baretele nr 3 si nr 4 , apoi le alaturati linga baretele nr 1 si nr 2...!astfel , veti obtine foarte usor doua barete identice a cite 21 + 11 = 32 pini ... :da ...pe care le lipiti dvs frumusel pe cablaj ...si gata prajiturica .... :dadaca nici macar prapaditele de socluri de pca nu le gasiti in magazinele de la dvs din localitate , inseamna ca sint toate varza de varza... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări