Vizitator diavloo Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Buna ziua.Sper ca am postat unde trebuie.Am un televizor arctic 21 FBO cu platforma de Beko E1. Vreau sa schimb la el procesorul si as avea nevoie de un soclu pentru acest proceor. Daca stiti cumva unde gasesc de cumparat, sau aveti voi contra cost. Am mare nevoie.Multumesc mult.O zi buna. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 este vorba despre un soclu de 2 x 32 pini cu distanta mica intre pini...! este o banalitate , care se gaseste la orice magazin de componente electronice... Link spre comentariu
Vizitator diavloo Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 stiu ce soclu este..am fost la magazinele din orasul meu si mai mare de 2x24 nu avea niciunul..habar nu am unde sa mai incerc Link spre comentariu
claudiu68 Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 salut. ia doua de 2/24 si tai unul il atasezi dupa celalalt atit cit ai nevoie adica inca 8 pini pe o parte.......si ai rezolvat treaba. bafta Link spre comentariu
Vizitator diavloo Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 daca zici ca merge asa o sa fac si nu ma mai chinui cu nimeni si nimic...doar sper sa mearga Link spre comentariu
Vizitator diavloo Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 problema e ca la soclul cu 48 de pini e mai mare distanta intre pini decat cea a procesorului meu..deci pica si varianta asta... :cry: Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 solutia de avarie pentru dvs este urmatoarea...cereti la magazinele de la dvs din oras un soclu de pca 84c xxx , adica un soclu de 2 x 21 pini cu distanta mica , iar daca au pe stoc , atunci cumparati doua bucati din manevra asta de mai sus...! dupa aceea , taiati soclurile cu un sfic , eliminind tijele de prindere laterala ...!after dupa aceea , veti ramine cu 4 barete de 21 de pini fiecare...! taiati cite 11 pini din baretele nr 3 si nr 4 , apoi le alaturati linga baretele nr 1 si nr 2...!astfel , veti obtine foarte usor doua barete identice a cite 21 + 11 = 32 pini ... ...pe care le lipiti dvs frumusel pe cablaj ...si gata prajiturica .... :dadaca nici macar prapaditele de socluri de pca nu le gasiti in magazinele de la dvs din localitate , inseamna ca sint toate varza de varza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum