Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme INDESIT WP 100 EX

Vizitator ianculescu cristian

Postări Recomandate

Acum am inteles despre ce este vorba:_nu mai cauta alt presostat-verifica daca cele 2 electrovalve se alimenteaza succesiv cu 230v ac-in mod sigur una din cele 2 electrovalve nu primeste tensiune,sau este defecta,nu mai deschide.Nivelul de apa este suficient ptr. a actiona presostatul,( probabil ca provine de la un model cu o cuva mai mica).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romica-b

3

• ste7

3

Vizitator ianculescu cristian

Am revenitPresostatul nou are inscris pe el:505GE201 26/01/07 * 104-79-350 160019762.01Am prelungit furtunul si intradevar a bagat apa intai prin compartimentul de prespalare apoi a rotit de cateva ori dupa care a completat cu apa de cateva ori pana a ajuns la un nivel al apei in cuva ce se apropie de inaltimea celor 3 palete ale cuvei (4-5 CM IN CUVA)Cineva sustine ca perechia de numere 104-79-350 reprezinta anumite presiuni de contact, ori la cel original este 120/95 330Mai cunoaste cineva ce reprezinta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări