romica-b Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Acum am inteles despre ce este vorba:_nu mai cauta alt presostat-verifica daca cele 2 electrovalve se alimenteaza succesiv cu 230v ac-in mod sigur una din cele 2 electrovalve nu primeste tensiune,sau este defecta,nu mai deschide.Nivelul de apa este suficient ptr. a actiona presostatul,( probabil ca provine de la un model cu o cuva mai mica). Link spre comentariu
Vizitator ianculescu cristian Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Am revenitPresostatul nou are inscris pe el:505GE201 26/01/07 * 104-79-350 160019762.01Am prelungit furtunul si intradevar a bagat apa intai prin compartimentul de prespalare apoi a rotit de cateva ori dupa care a completat cu apa de cateva ori pana a ajuns la un nivel al apei in cuva ce se apropie de inaltimea celor 3 palete ale cuvei (4-5 CM IN CUVA)Cineva sustine ca perechia de numere 104-79-350 reprezinta anumite presiuni de contact, ori la cel original este 120/95 330Mai cunoaste cineva ce reprezinta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum