ANDRASONI LUCIAN Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 M-ar interesa daca dispune cineva de schema sursei acestui tv. Pe modul scrie: IP231135A si mai jos KTL SU10054-6017. Este destul de "stufoasa" si cam greu de depanat fara o schema, i-am cautat si eu schema , insa nu am gasit decat schema bloc si poza sursei. Constructia aparatului este destul de curioasa, are tot pe aceasta placa si partea de invertor care este echipat cu un singur traf mare ca volum, de pe care pleaca doua fire de tensiune inalta pe alta placa care seamana cu invertoarele bine cunoscute, dar are pe ea doar trafurile ridicatoare si ceva componente ,insa destul de putine. Cel putin pana acum nu am mai intalnit acest model de Samsung, desi am rezolvat destul de multe Samsung-uri. Daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc anticipat. De la Cluj, numai bine! Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Codul sursei este BN44-00165A.Schema in atasament. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Aceasta este schema, toata stima si respectul d-l TV1. Multumesc, de la Cluj. numai bine! Link spre comentariu
Hyzny Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Am si eu o problema cu sursa aceasta.Se mai poate posta odata schema?mi de mutumiri. Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 aveti schema in ''attash'' BN44-00165A.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum