Vizitator VladG Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Salut ! Am primit un Ziphona Stereo Deck Turntable pe care, fiind un necunoscător în ale electronicii, nu ştiu cum să-l amplific. Am încercat să folosesc pe post de amplificator un magnetofon Tesla, pe care l-am legat la pick-up printr-un cablu cu mufe DIN, dar n-am obţinut decât un zgomot de fond puternic, din cauza căruia nu se distinge mai nimic din ce e imprimat pe discuri. Mulţumesc anticipat pentru ajutor ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Posibil cablul nu are mufele DIN conectate cum trebuie, exista minim doua variante, sau pick-up-ul are preamplificatorul defect....daca poseda asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator VladG Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Cred că problema e lipsa unui preamplificator. Unde aş putea găsi unul potrivit ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Pe Str. Maica Domnului, la Lizeanu, sunt destule magazine unde au preamplificatoare la 15-20 lei. Link spre comentariu
Vizitator VladG Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Mulţumesc mult ! Link spre comentariu
Vizitator mario_1978 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 -Salut,ce scrie pe pick-up,in afara de ZIPHONA?-Foloseste doza de genul CS 24 - CS 29 ?[attachment=0]Doza pt. ZIPHONA.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum